Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Sakramento „Kings“ ekipa yra pasiruošusi skirtis su savo lyderiu DeMarcusu Cousinsu. Skelbiama, kad netinkamu žaidėjo elgesiu nusivylusi Vakarų konferencijos komanda vasarą gali pamėginti jį išmainyti.

Kaip skelbia JAV žiniasklaida, tokios drastiškos mintys „Kings“ komandos vadovams kyla dėl negerėjančio Cousinso charakterio. Vidurio puolėjas ne kartą yra konfliktavęs su savo komandos draugais, varžovais, o „Kings“ organizacijos kantrybės taurę perpildė šį mėnesį įvykęs incidentas.

Minutės pertraukėlės metu Cousinsui trūko kantrybė ir jis riebiais žodžiais išplūdo komandos vyriausiąjį trenerį George'ą Karlą. Po šio įvykio Sakramento klubo vadovai nubaudė krepšininką vienerių rungtynių diskvalifikacija. Visgi pats Cousinsas netiki, jog nuobaudą skyrė komandos vadovai.

„Manau, kad diskvalifikaciją man skyrė ne klubo vadovai, o treneris. Tai du skirtingi dalykai“, – bendraudamas su žiniasklaida sakė Cousinsas.

25-erių metų atletas šį sezoną vidutiniškai renka po 27,4 taško, atkovoja po 11,4 kamuolio bei atlieka po 3,3 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
idomucha
i ka ji keis , geriau jau karla keicia i normalu treneri
2016-03-15
+3
Atsakyti
Anonimas
Cousins ir Hardenas vienoje komandoje? nezinau, nezinau. Dar James dadejus ir flopu trio gautusi:D
2016-03-15
-5
Atsakyti
Anonimas
DMo+HOWARD i Cousins
2016-03-15
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.