Mantas Kalnietis
Mantas Kalnietis
„Jis stengiasi išsikovoti savo minutes, aš irgi stengiuosi. Aš savimi tikiu ir žinau, kad galėsiu padėti žaisdamas.“
„Žalgirio“ įžaidėjo negąsdina konkurencija su DeJuanu Collinsu.
 

Taip pat žiūrėkite:

Komentarai

BRadas
Kalnietis geras,ir beto nereikia driblinguot nes poto bybis gaunasi.O kaip del colinso tai jis Bybis o ne izaidejas,tegul ta penketa ismeta Lt rinktines ir wisai kitas zaidimas bus,bybis tas treneris nieko nesupranta.
2010-12-13
-4
Atsakyti
sj
nera* :D
2010-10-19
-6
Atsakyti
sj
pas ji driblingas px yra juk pas jasikeviciu irgi driblingas nebuvo geras juk ne nba kokia kad atlikti kuo graziau svarbu yra pagrindinis tikslas pelnyt taskus ar atlikti gera perdavima
2010-10-19
-5
Atsakyti
Alienzoo
aš pasakysiu, kad Kalną kai pamačiau žaidžiantį aikštėj, tai supratau, kad jis žvėris ir kad ir kiek girdėčiau peikimo, kad jo driblingas lievas, tai pezat tik todėl, kad kažkada, kažkoks treneris apžwalgoj apie žalgirinius parašė, kad kaip įžaidėjui per aukštai kamuolį mušinėja, bet kas iš jo paskutinį kartą jį atėmė kas pamenat? aš kažkaip neprisimenu. o laiko aikštėj praleidžia daug. svarbu, kad sugeba dažnai būti komandos lyderis ir nenuleidžia rankų. grįžtų dar Mačiulis...
2010-10-19
-13
Atsakyti
zippuxGediminas06zippuxGediminas06Kalnas labai kratosi kamuolio kaip įžaidėjas, bėto jo driblingas išviso niekingas. O apie rezultatyvius perdavimus irgi kurkas mažiau atlieka negu Collinsas. Manau šį sezoną Kalnietis bus tiesiog atsarginis.Sakai, kad pas Kalnietį "driblingas išviso niekingas". Niekas nėra atėmęs kamuolio iš Kalno, kai šis jį driblinguoja. tai jau nėra tas driblingas toks blogas, o kad tau jis vizualiai nepatinka, tai manau, kad čia tik tavo bėdos........Kaip tai niekas nėra atėmęs? O Kalniečio visas driblingas yra mušinėtis kamuolį nuo savęs ir nuo varžovo kuo toliau. Prasiveržimą turi Kalnietis, bet prasiverždamas jisai "kabli" meta ir viskas. Nu dabar išmoko pasa numesti gražu per nugara, ir viskas. Toliau Kalnietis visiškas nulis. Tik kad ūgi turi labai aukšta kaip įžaidėjas.. O Collinsas mato aikšte, žinoma atlieka dažnai savanaudiškus sprendimus, bet jisai dirba kaip įžaidėjas.Tu, kaip sakoma, esi vienas iš tų apie kuriuos yra sakoma: "gali ir kuolą ant galvos tašyti, vis tiek laikysies savo". Jei Kalnietis "visiškas nulis", tada neturiu ką daugiau su pačiu diskutuoti, nes vis viena nieko gero neparašysi, o pablevyzgaut bet kas gali. Keista, kaip "visiškas nulis" vadovavo rinktinės žaidimui pasaulio čempionate, ar ne?


Kemzūra sugebėjo tinkamai išnaudoti Kalnieti dėl šito pritariu. Bet kas buvo Kalnietis praeitam sezone? Už praeitam? O ar sugebės jį išnaudoti taip, kaip jam sekėsi pasaulio čempionate? Ar dar pasakysi kad praeitam sezone Kalnas buvo žvėris, ar ne?
2010-10-19
-47
Atsakyti
Jei mes dabar pradėtumėm įrodinėti: kuris geresnis, o kuris ne.. Tai čia būtų pasaka be galo.

Jei mes tikri fanai ir mus vieniją tik mūsų mylimas klubas, tai tai ko čia spelioti? Ir Collins'as ir Kalnietis yra lygiaverčiai, kaip ir kiti..
2010-10-19
+7
Atsakyti
Bet ziuriu cia dauk rytgaidzio snargliu sasuotu kurie nusipeza.
2010-10-19
+24
Atsakyti
Nekreipkit demesio i ta rytfani gedimina. Diplmomuotas idijotas. Tik taip abibudint galima. Uztenka prisimint ka kalbejo pries pasaulio cempionata. Vardijo Pociaus, Kalniecio, Klimaviciaus ir Jankuno minusus ir kalbejo kokie geri yra gecevicius ir Sudauskis ;))) Gyre Delininkaiti taip pat, bet dabar jau galetu per nauja isnagrineti Tomo zaidima ir irodyti kad visgi jis yra nulis visiskas :))). Tokie bicai apgailetini yra, dabar sukeitus vietom Geceviciu i zalgiry, Manta i ryta, situose komentaruose isgirstume koks Gecevicius letas, bei apgailetinas gynyboje, bei vieninteli dalyka ka jis moka padaryt, tai pataikyt i skyle symense is tritaskio.
2010-10-19
+6
Atsakyti
Gediminas06zippuxGediminas06Kalnas labai kratosi kamuolio kaip įžaidėjas, bėto jo driblingas išviso niekingas. O apie rezultatyvius perdavimus irgi kurkas mažiau atlieka negu Collinsas. Manau šį sezoną Kalnietis bus tiesiog atsarginis.Sakai, kad pas Kalnietį "driblingas išviso niekingas". Niekas nėra atėmęs kamuolio iš Kalno, kai šis jį driblinguoja. tai jau nėra tas driblingas toks blogas, o kad tau jis vizualiai nepatinka, tai manau, kad čia tik tavo bėdos........Kaip tai niekas nėra atėmęs? O Kalniečio visas driblingas yra mušinėtis kamuolį nuo savęs ir nuo varžovo kuo toliau. Prasiveržimą turi Kalnietis, bet prasiverždamas jisai "kabli" meta ir viskas. Nu dabar išmoko pasa numesti gražu per nugara, ir viskas. Toliau Kalnietis visiškas nulis. Tik kad ūgi turi labai aukšta kaip įžaidėjas.. O Collinsas mato aikšte, žinoma atlieka dažnai savanaudiškus sprendimus, bet jisai dirba kaip įžaidėjas.


Tu, kaip sakoma, esi vienas iš tų apie kuriuos yra sakoma: "gali ir kuolą ant galvos tašyti, vis tiek laikysies savo". Jei Kalnietis "visiškas nulis", tada neturiu ką daugiau su pačiu diskutuoti, nes vis viena nieko gero neparašysi, o pablevyzgaut bet kas gali. Keista, kaip "visiškas nulis" vadovavo rinktinės žaidimui pasaulio čempionate, ar ne?
2010-10-19
-2
Atsakyti
samas
kalnai varyk toliau pagarba tau
2010-10-18
+7
Atsakyti
zippuxGediminas06Kalnas labai kratosi kamuolio kaip įžaidėjas, bėto jo driblingas išviso niekingas. O apie rezultatyvius perdavimus irgi kurkas mažiau atlieka negu Collinsas. Manau šį sezoną Kalnietis bus tiesiog atsarginis.Sakai, kad pas Kalnietį "driblingas išviso niekingas". Niekas nėra atėmęs kamuolio iš Kalno, kai šis jį driblinguoja. tai jau nėra tas driblingas toks blogas, o kad tau jis vizualiai nepatinka, tai manau, kad čia tik tavo bėdos........


Kaip tai niekas nėra atėmęs? O Kalniečio visas driblingas yra mušinėtis kamuolį nuo savęs ir nuo varžovo kuo toliau. Prasiveržimą turi Kalnietis, bet prasiverždamas jisai "kabli" meta ir viskas. Nu dabar išmoko pasa numesti gražu per nugara, ir viskas. Toliau Kalnietis visiškas nulis. Tik kad ūgi turi labai aukšta kaip įžaidėjas.. O Collinsas mato aikšte, žinoma atlieka dažnai savanaudiškus sprendimus, bet jisai dirba kaip įžaidėjas.
2010-10-18
-25
Atsakyti
Aš tai džiaugiuosi, kad Žalgiris turi tokius du lb gerus įžaidėjus. Dar plius Delininkaitis, kuris irgi gali susitvarkyt su šiom pareigom.

Ir ta sveika konkurencija visad yra į naudą, nes neleidžia užmigt ir visada vyrai stengias (:

O Kalnietis aplamai yra lb geras žaidėjas ir net vertas kapitono vardo, nes man visad gražu žiūrėt kaip jis aikštelėj užvedinėja komandą. Toks gerietis atrodo ir nors dar jaunas tkr ne iš kelmo spirtas ;D

Ždž bet kokiu atveju aš už Mantą, bet džiaugiuosi už abu įžaidėjus ;D
2010-10-18
-5
Atsakyti
Visi sneka apie Kalniecio lieva driblinga, nors px kad net amerikieciai su savo gynejais, stealsu masinom nei per draugiska maca, nei per pusfinaly, neateme is Manto kamuolio nei karto ? O stai Eitutavichiu kuris ale turejo gera driblinga kamuoly pyzdino kas netingi. Net vokieciai ;)))
2010-10-18
+14
Atsakyti
O niekam nekyla įtarimų, kad pvz Collinsas vienas rungtynes 'lipa į medį', kitas pasuoja ir yra nesodinamas todėl, jog jam taip liepia treneris? :)) Jei jis darytų kažką ne taip, jau pastebėjom, kad Aco nepaiso žaidėjų autoritetų, ir Collinsas sėstų. Tiesiog vakar jam buvo liepta 'lipti į medį' ir bandyti išprovokuoti priešininkų pražangas, kas jam neblogai sekėsi, tik, kad teisėjai vakar kartais mėgo pašvilpti rusų pusėn. :) Taip, kad apie Collins'ą nė vieno blogo žodžio, jis atlieka tai, kas jam liepta. Liepia pasuoti, iš vis nemeta atlieka 12 rez perdavimų. Liepta lipti, lipa. :)

Kas apie Kalnietį, manau, atsigaus bičas, o gal net suras dar daugiau vidinės stiprybės ir įrodys savo vertę, kaip tai sėkmingai darė Europos čempionate. Vakar viską atliko puikiai, beveik visada aplenkdavo priešininką, tik nepavykdavo gale įmesti. Viskas suprantama dar dreba rankos, ne visos mintys krepšinyje. :) Atsigaus ir vėl bus garbinamas.
2010-10-18
+26
Atsakyti
Zalgirio Fanas
na kalnietis geras , bet manau prastesnis uz Collinsa :

1.prastesnis drbilnigas

2.nelabai gerai mato aikste (neduoda perdavimu , nemato laisvu komandos draugu)

3.daznai daro prastus sprendimus

Na bet nesmerkiu Kalno jis tikrai geras bet yra dar kur tobuleti :)
2010-10-18
-11
Atsakyti
Man tai gaila Capino, Kalnietis vidutiniokas, o Colinsas senas. Tai Delininkaitis su Kalnu gaus daugiausia laiko izaidinet, bent as taip manau
2010-10-18
-7
Atsakyti
Kobe uosto vaflius
is sono lievas kalno driblingas, bet is jo sunku kamuoli atimt juk :D
2010-10-18
+5
Atsakyti
Kalnietis visada bus ir buvo musu visu geriausias i zaidejas, tiesiog kalnieciui buvo tokia nelaime visi zinot, ir as manau jau kitose runktynese kalnietis rodis geresni zaidimas negu su himki :)
2010-10-18
+4
Atsakyti
Collinsas galbūt labiau išreikštas kaip įžaidėjas, o Kalnietis gali ir antru numeriu pažaisti, bet aišku iš kelių rungtynių viena - Čapinas dėl laiko aikštėje svarbiausiuose turnyruose greičiausiai bus pasmerktas :)
2010-10-18
-19
Atsakyti
Gediminas06Kalnas labai kratosi kamuolio kaip įžaidėjas, bėto jo driblingas išviso niekingas. O apie rezultatyvius perdavimus irgi kurkas mažiau atlieka negu Collinsas. Manau šį sezoną Kalnietis bus tiesiog atsarginis.


Sakai, kad pas Kalnietį "driblingas išviso niekingas". Niekas nėra atėmęs kamuolio iš Kalno, kai šis jį driblinguoja. tai jau nėra tas driblingas toks blogas, o kad tau jis vizualiai nepatinka, tai manau, kad čia tik tavo bėdos........
2010-10-18
+21
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
1 2  »

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.