Alfonsas Armalas
Alfonsas Armalas
„Viena „čierkutė“ mažai, o dvi – jau per daug.“
Bendrovės „Šiaulių plentas“ generalinis direktorius vaizdingai palygino „Šiaulių“ krepšininkų žaidimą varžybų pradžioje ir pabaigoje.
 

Komentarai

Sveiki, dalinuosi idomia nuoroda, kurioje galesit paskambint draugui is svetimo nr, arba sujungti 2 draugus.

www.prankowl.com/?r=942
2012-05-21
-4
Atsakyti
Anonimas
reik gert pusuontra
2012-05-19
+2
Atsakyti
nesupratau
kam čia puslitris jau riba? Apie kokį gėrimą kalbam? Ne apie gryną spiritą juk. Tik mažvaikiai gali kitaip suprasti. Tik mažvaikiams tai riba ;)
2012-05-17
+1
Atsakyti
klaviaturos kaubojus bebaimis riteris
Alabama - tik neapsiverk, teisybes gynejas atsirado. Sedi pats Siauliu Keliuose, smala kaitini ir geri is kakliuko po pakeles medziu kur link Aukstelkes vaziuojant. Praejo jau tie laikai, kada ir Siauliams didziausia garbe budsavo aplosti Zalgiry arba bent jau garbingai sugrajinti. Atsimenu kada y Tauro sale vaziuodavom ir ziuredavom kaip Peciulionis, jaunas Slanina ir Bulancevas kokie losdavo, o dar Satyrovas.... visi tie zaidejai. Ir duodavo daug kam y kaily Siauliai. Bet jie man visada primindavo tik tokius laukinius kaimiecius, kurie noredavo parodyti kad salygu neturejimas dar neleidzia nurasyti komandos.

Ir aplamai, ar tas Sireika bent tinka sitai komandai? Siauliai yra tik LKL lygio komanda ir viskas. Pirk nepirkes, pasirasynek su Sireika nepasirasynejes. Reiketu atlosti kaip Zalgiriui ar Rytui ir pasibaigtu viskas. Jau siam sezone nekarta ir ne penkis Sireika verke kad grafikas ju netenkina ir tt.... bet jeigu SLABO tai ir nieko nepadarysi!
2012-05-17
+2
Atsakyti
???o ka jis tuo norejo pasakyt?


norėjo apsakyt, kad kol pylė tik po viną žaidimas buvo geras, o kada padvigubino normą tada smuko žemyn
2012-05-17
-12
Atsakyti
???
o ka jis tuo norejo pasakyt?
2012-05-17
-13
Atsakyti
Alabama,as juk nesakiau kad jis alkoholikas o tik panasus i toki:) Taip kad maziau purstauk.
2012-05-16
+9
Atsakyti
Houston (+0.20) PrasikaltesJei šis narkomanas nebūtų vartojęs, tai pusės tiek nebūtų sumetęs

Tas, kas paskleidė apie kitą žmogų tikrovės neatitinkančią informaciją, galinčią paniekinti ar pažeminti tą asmenį arba pakirsti pasitikėjimą juo, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki 1 metų (LR baudžiamasis kodeksas, 154 str. 1 d. „Šmeižimas“, XXII skyrius „Nusikaltimai ir baudžiamieji nusižengimai asmens garbei ir orumui“)[1].

Tas, kas šmeižė asmenį, neva šis padarė sunkų ar labai sunkų nusikaltimą, arba per visuomenės informavimo priemonę ar spaudinyje, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki 2 metų (LR BK 154 str. 2 d. (anksčiau - LR BK 132 str.)). Žiūrėti...

Skaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/vartotojai/nama...

jis pats tokiais komentarais metosi jai ka vat dar ir straipsnius ideda ir kiek meteliu galima pasiimt.

o dabar pila atsiputes nesamones
2012-05-16
-4
Atsakyti
AST
Ka cia kam atsakineti pries ta teisesauga? :D Ir taip jau negalima ka nori pasakyti apie visokius gejus ir pan., tai dar ir koki bajeri nuveles kompo neteksi :D LT vos ne kaip Rusijoje, paskaicius uzsienio forumu ar kokios youtube komentarus, tai puse i kalejimus galetu susodinti LT teisesauga. Suprasciau, kad kai siulo susidoroti ir grasina, o db pasakai, kad tie ar tie lopai, neknti to ar ano ir jau teisme.
2012-05-16
+1
Atsakyti
HoustonIs veido matosi kad Alfonsui ir puslitrio per maza.


gal pasilaikyk sau tokius komentarus,kad nereiketu pries teisesauga atsakyt
2012-05-16
+2
Atsakyti
Is veido matosi kad Alfonsui ir puslitrio per maza.
2012-05-16
+11
Atsakyti
tai vat ir nereikia isgerus dvi ir daugiau cherkuciu kontrakto su Sireika pratesinet beprasmiskai...
2012-05-16
+7
Atsakyti
neisgeres nesuprasi.
2012-05-16
+7
Atsakyti
O trys - pats tas.
2012-05-16
+13
Atsakyti
ismanusis
Tai pusantros bus kaip tik
2012-05-16
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.