Janis Blūmas
Janis Blūmas
„Ketverius metus žaidžiau Ispanijoje ir jaučiau, kad reikia ką nors keisti. Galvoje sukosi nemažai variantų, bet pirmoji mintis buvo: gal „Lietuvos ryte“?“
Į Lietuvą grįžtantis Latvijos krepšininkas ilgai nedvejojo sulaukęs Vilniaus ekipos pasiūlymo.
 

Komentarai

gal ir gerai kad gryzo ten kur ir isaugino sita jauna talenta i lietuvos ryta
2012-07-03
Atsakyti
AnonimasBreaking newsLietuvos Rytą papildė dar vienas kuinas Senas arklys vagos negadina - Vilniaus Lietuvos Rytą sustiprino gilias kaip arklio pėdsakas šlapioje žemėje krepšinio tradicijas turinčios Latvijos superžvaigždė Janis Blumas. Jis bus pagrindinis Vilniaus komandos atakų dirigentas ateinančiame sezone. Tai ne vienintelis tokio lygio krepšininkas Europos užkariautojų gretose. Vilniečių gretose ateinantį sezoną žibės tokios Balkanų desanto žvaigždės kaip nepakeičiamasis (nes nėra kam pakeisti) bulgaras Dejan Ivanov, "Liūtas" (draugai vadina Lionia) Leon Radosevič, kurio žvaigždei buvo per ankšta spindėti Milano "Armani Jeans" klube, bei jau visiems gerai žinomas, auksinių rankų savininkas, krepšinio valstybės rinktinės kapitonas, jo didenybė Predragas Samardžiskis Makedonietis. Taip pat padėsime serbams auginti jų krepšinio ateitį Nemanja Nedovič'ių, kuris vėliau nacionaliniuose čempionatuose galės vanoti užpakalius tokioms ant suolo supūdytoms mūsų žvaigždėms kaip Dovydas Redikas, Paulius Dambrauskas ir kt. Primename, jog kitą sezoną eurolygoje rungtyniausiančio ir į ketvirtą pagal pajėgumą krepšelį patekusio Lietuvos Ryto gretose lieka jaunųjų talentų kalvis Aleksandras Džikičius, taip pat komanos rūbinės dvasios Štefanas Babrowskis ir Artūras Jomantas.


Neuzkniso tau tokia nesamone rasit?
2012-07-03
-8
Atsakyti
Rytas nusipirko žaidėją, tai komentuoja Žalgirio komandos fanai :D žiūrėkit ką jūsų komanda perka ir nešnekėkit nesąmonių.
2012-07-02
+17
Atsakyti
Anonimas
Breaking news

Lietuvos Rytą papildė dar vienas kuinas Senas arklys vagos negadina - Vilniaus Lietuvos Rytą sustiprino gilias kaip arklio pėdsakas šlapioje žemėje krepšinio tradicijas turinčios Latvijos superžvaigždė Janis Blumas. Jis bus pagrindinis Vilniaus komandos atakų dirigentas ateinančiame sezone. Tai ne vienintelis tokio lygio krepšininkas Europos užkariautojų gretose. Vilniečių gretose ateinantį sezoną žibės tokios Balkanų desanto žvaigždės kaip nepakeičiamasis (nes nėra kam pakeisti) bulgaras Dejan Ivanov, "Liūtas" (draugai vadina Lionia) Leon Radosevič, kurio žvaigždei buvo per ankšta spindėti Milano "Armani Jeans" klube, bei jau visiems gerai žinomas, auksinių rankų savininkas, krepšinio valstybės rinktinės kapitonas, jo didenybė Predragas Samardžiskis Makedonietis. Taip pat padėsime serbams auginti jų krepšinio ateitį Nemanja Nedovič'ių, kuris vėliau nacionaliniuose čempionatuose galės vanoti užpakalius tokioms ant suolo supūdytoms mūsų žvaigždėms kaip Dovydas Redikas, Paulius Dambrauskas ir kt. Primename, jog kitą sezoną eurolygoje rungtyniausiančio ir į ketvirtą pagal pajėgumą krepšelį patekusio Lietuvos Ryto gretose lieka jaunųjų talentų kalvis Aleksandras Džikičius, taip pat komanos rūbinės dvasios Štefanas Babrowskis ir Artūras Jomantas.
2012-07-02
-4
Atsakyti
abc
Geriau "aborigenus" matys, negu nušvilpiančius savo komandą fanus, kurių pagrindinė skanduotė "fak jū refery"
2012-07-02
+18
Atsakyti
nu
kavenskai jus ir duodat tokiais komentarais :D Tas Janis 2x geresnis uz jusu ta neuzauga popoviciu numyletiny
2012-07-02
-7
Atsakyti
pu
uzuojauta
2012-07-02
+3
Atsakyti
Jis vietoj ištikimų, aistringų Bilbao Gescrap fanų dabar matys apsinuoginusius aborigenus, tribūnoje šokančius pilvo šokį.. Gaila žmogaus
2012-07-02
-2
Atsakyti
mhm
maziau gert reikejo, nebutu kilusios tokios kvailos mintys
2012-07-02
-7
Atsakyti
...
rytas sudrebino pasauly su siuo isigijimu
2012-07-02
-2
Atsakyti
Mikis
Kazkaip manau, kad jis nebus pagrindnis izaidejas...
2012-07-02
-4
Atsakyti
LR
Manau Blumas ines daugiau naudos komandai nei Rice.
2012-07-02
-9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.