Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Pirmadienį Eurolygos būstinėje susirinkę vienuolikos A licencijas turinčių klubų vadovai išreiškė bendrą norą lygos vadovui Jordi Bertomeu.

Oficialiai paskelbta, jog pirmenybių pagrindą sudarančios komandos nori turėti didesnius svertus bendriems lygos sprendimams. Tarp jų – finansiniams, kurių laisvė iki šiol priklausė Bertomeu.

Klubų įtraukimo modelis į valdymo struktūrą bus sprendžiamas kitame Eurolygos valdybos posėdyje.

Pasibaigus pirmadienio susirinkimui Barselonoje, klubai, tarp jų – ir „Žalgiris“, viešai išplatino trijų punktų žinutę. 

„Barselonoje susirinkę Eurolygos valdybos nariai sutarė dėl šių tikslų:

– Visi 11 klubų pripažįsta, kad vienybė yra kertinė vertybė, ir yra užtikrinti, kad būtent ši vienybė buvo sėkmės pagrindas per pastaruosius 20 metų;

– Visi 11 klubų ir toliau laikosi vizijos kartu imtis būtinų bendrų žingsnių siekiant tęsti sėkmingą veiklą ir pakelti varžybas į naujas aukštumas;

– Kitame valdybos posėdyje Eurolyga pasiūlys priemones, kaip visus 11 klubų dar labiau įtraukti į lygos valdymo struktūrą“, – rašoma Kauno ekipos pranešime.

Klubų noras būti labiau įtrauktiems rodo jų siekį turėti daugiau įtakos priimant esminius lygos sprendimus.

Komentarai:
Per jo metus lyga prasivaike turcius, politinius interesantus, futbolo klubu valdytojus, kurie kazkodel ima kisti pinigus i masems neidomius klubus pasizaisti krepsini.. Neteke net girdeti kalbu is klubu, kad jie sneketu, kad isisivele i visiskai absurdiska projekta, kuriam visi prasika simtus milijonu, kuriame zaideju meistriskumo lygis yra abejotinas, susidomejimas ir yra juoku lygio. Bet uztat Motiejunas sako, kad mums reikia paramos, nauju remeju, kad toliau dalyvaut Moneylygos cirke. Moneylyga in a nutshell :)
2021-04-27
-14
Atsakyti
Kirvukas
pagal straipsnį, stovi akyse vaizdas, kaip ploja komunistiniai klapčiukai vadui pasakius ura.
2021-04-27
+7
Atsakyti
Anonimas
Visiems pinigu reikia o iskur ju paimti?Gal eurolyga remti uz duru stovi simtai remeju pasiryze perkasti vieni kitiems gerkle,kad tik galetu paremti krepsini
2021-04-26
Atsakyti
Anonimas
Pradziai tik PAO skundesi situo tipisku europiniu biurokratu, dabar jau ir pusei eurolygos nusibodo jis. Be jokiu naujoviu sita lyga ir toliau bus tik kaip tarpine stotele talentingiems zaidejams patekt i NBA. O jie dar svajojva apie kazkokias tai jungtis su NBA, lol. Tuo tarpu FIBA patyliukais susirenka sau rinkliava is ivariu pasaulio kampu...ar nebus taip kad anie ilgesneje perspektyvoje iseis kaip laimetojai?
2021-04-26
Atsakyti
Kiek šita nesąmonė dar gai vykti? Žmogelis amželyje švelniai tariant atitrukęs nuo realybės ir visi GM tarsi spaliukai šaukia ura šaunuolis puikus vadovas laba diena. Jūs pažiurėkit kaip Dana White pakelė UFC kaip Sternas pakelė NBA tai žmonės turintis viziją suprantantis rinką o ką Jorge? Jis tarsi jaunas menulis apie ji niekas nežino tik kartą per metus tradiciškai koks rašinėlis ir vsio o ką jis daro realiai ?? Kodėl per tiek metų nepaėmė Uk rinkos balkanų? Prancūzijos? Senukas saugiai sedi bapkes gauna nenori rizikuoti ekspermentuoti o norint kelt prestižą būtina užkariaut naujas rinkas. Toks jausmas kad JORGE visiems GM moka nes kitaip toki neveiklumą sunku paaiškinti
2021-04-26
+3
Atsakyti
Jonas
kaip Motiejaus falsyvo snukio kalba apsiverte. nesigavo nuverst, tai jau ir Bertolameu yra labai geras. kaip tokiu siknalaiziu but neisivaizduoju.
2021-04-26
-4
Atsakyti
eee
Svarbiausias klausimas - Barmalėjaus postas kurį bandė išjudint, taip ir liko nutylėtas, matyt užmaitino pažadais
2021-04-26
+10
Atsakyti
eee
Tai ir viskas? Pigiai prasisuko Barmelėjus, galės toliau malt š ir vaizduot kaip jis gelbėja Europos krepšinį bei išleidinėt geriausius žaidėjus sezono eigoje už minimalias išpirkas į NBA - taip iš Eurolygos beliks NBDL Euro League :)
2021-04-26
Atsakyti
Zzz
o konkreciau ? isskyrus visi lygus visi vienodi :D
2021-04-26
+14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.