Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Vilniaus „Ryto“ komandą netikėtai paliko įžaidėjas Demetriusas Jacksonas. Krepšininkas pareiškė, kad dėl šeimyninių aplinkybių privalo išskristi į Jungtines Amerikos Valstijas.

Žaidėjo pageidavimu klubas susilaikys nuo komentarų, kurie liečia jo šeimos reikalus, tačiau pradėjo paieškas kas galėtų pakeisti Jacksoną komandoje. 

„Ši žinia buvo labai netikėta klubui. Pats krepšininkas paprašė nedetalizuoti jo šeimyninių aplinkybių. Gerbiame jo privatumą ir norime tikėti DJ žodžiais. Bet mums tai skaudi žinia, netenkame vieno lyderių ir labai svarbaus žaidėjo.

Bet kokiu atveju nuoširdžiai linkime sveikatos Demetriuso artimiesiems, o patys pradedame žiūrėti, kas galėtų jį pakeisti šiuo sudėtingu pasaulinės pandemijos metu, kuri apsunkina žaidėjų atvykimo procedūras“, – kalbėjo klubo direktorius Justas Jankauskas. 

Už kontrakto nutraukimą „Ryto“ klubas gaus numatytą kompensaciją.

LKL pirmenybėse Jacksonas buvo tikras Vilniaus klubo lyderis. Per šešerias rungtynes jo statistika siekė 13,5 taško (59 proc. dvit., 47 proc. trit.), 5,2 rezultatyvaus perdavimo, 3,3 atkovoto kamuolio ir 18,8 naudingumo balo.

Dvikovoje su „Peristeri“ krepšininkas per 30 minučių įmetė 14 taškų (3/6 dvit., 2/6 trit., 2/4 baudos), atliko 6 rezultatyvius perdavimus, perėmė 4 kamuolius bei surinko 8 naudingumo balus.

Komentarai:
Klp.Adis 70
Gal GRANDŲ komandą išgelbės kokie pabėgėliai, kaip pav. G ir B .....
2020-11-02
+11
Atsakyti
M.Bronius
Rytui vietoje išvykosio Jacksono reikia pakviesti Karinauską.
2020-10-31
+11
Atsakyti
Plytfanis
Pralaimeta Zalgiriui, pralaimeta pries Peristeri, isvyksta Jackson, Goudelock pykstasi su treneriu, siandien busimas pralaimejimas Neveziui...Ateina krachas jau pacioje sezono pradzioje...?
2020-10-31
+18
Atsakyti
LOL
Nu G taške viskas normaliai, kitaip ir isivaizduot neišeitu. Prieš sezona "šampinjonai" sezonas prasideda, sisiuojimas verdanciu.
2020-10-31
+4
Atsakyti
gst
stai kas yra ryto simbolis https://www.facebook.com/Vilniausmiestos...
2020-10-31
-19
Atsakyti
DJ Rytui susimokes 60 k, kai jo metinio kontrakto verte buvo 90 k. Tai realiai Rytas uz dyką 2 menesius turejo izaideja ir dar gaus 60 k pliuso.
2020-10-31
-6
Atsakyti
Vainius
Ritule tai kaip stotine boba be dantu, kuri uz cyrika gali baravyka po lupa pasikisti. Kas nori pasinaudoja ir dar spragilu iseidami duoda arbo ir to cyriko nesumoka :-D
2020-10-31
+19
Atsakyti
Viena boba sake
sklinda kalbos kad Goudluck nepatenkintas kad ant jo visiškai nėra derinių, dėl to trq nepatenkintas taip pat kad Kairys treneris nulinis. į gamdu malūna įsisuko ir pats Butkevičius kuris gali palikti ryta. Žodžiu vyksta smagumai po vos po dviejų pralaimėjimu. Taip pat įdomi situacija dėl Ndouru, iš pradžių lyg ir turėjas problemu su viza, dabar jas išsprendė bet žaidėjas vis dar nėra atvykęs, gal po tokių įdomybiu išvis neatvyks, nes kažko delsia.
2020-10-31
+7
Atsakyti
Pastebėjimas
Žalgiris su Motiejuku priešakyje sėdi ant savivaldybės pinifų ir melžia išsišiepę Kauną. Atimk Areną už kurią dar koncesiją Žalgiriui Savivaldybė moka (šimtmečio miesto vagystė) ir Žalgiris būtų dugnų dugne. Pasibaigtų kaip rūkas visas Motiejuko vadybinis guru. Motiejukas yra vagių vagis, gyvena mus apvaginėdamas ir Švogerystę toleruodamas.
2020-10-30
+6
Atsakyti
Dfg
D. J keliasi į Panathinaikos gal ir neblogas šuolis vyruko 😀
2020-10-30
-6
Atsakyti
Gudelioks irgi išvyksta
Prastai bus : krepsiniozinios.lt/naujienos/rekomenduojame/68455-ne-tik-d-jacksonas-bet-ir-a-goudelockas-gali-palikti-ryta-ivyko-konfliktas-rubineje.html
2020-10-30
+12
Atsakyti
Tadas
Kada renkames i gedulingus pietus sita merdejanti projekteli islydeti?
2020-10-30
+2
Atsakyti
Projektas Klounada
Kuo toliau tuo bus linksmiau. Spektaklis jau uzsikure! Jau dabar visi faniuksciai kelinta diena po kampus sulinde. O tokie kaip Tiskevicius, Jankevicius ar Milasius isvis neapsakomoje agonijoje yra. Jie jau patys buvo itikeje kad projektelis tapo galingu :-D Bet kaip ir kasmet per kelias dienas buvo sugrazinti i realybe :-D O realybe nuo ju isivaizduojamo pasaulelio skiriasi kaip diena ir naktis. Smagiausia kad ta ju agonija nesibaigia ir nesibaigs dar ilgai. Amzina agonija garantuota tai saujeliai fanatiku nuogom bambom besitrinanciu vienas i kita :-D
2020-10-30
+9
Atsakyti
Anonimas
Žalgiris arenose be žiūrovų turės minusini komandos biudžeta ir kris į skolas, jų puikus brangūs daug žaidžiantys pirkiniai Garino, Jankūnas, Marekas, Dimša...iš kur surinksite 8mln be bilietų laukia bankrotas...su tuo ir sveikinu kauniečius tiksliau kaimiečius.
2020-10-30
-4
Atsakyti
Propeleris
Kaip Vainauskas pasake kad 3 juodi komandoje jau gauja ir zaidimo nebus, rytas nusprende ismest ta kuris zaidzia geirausiai nes kiti 2 megsta kartu tusint ir isliks iki sezono galo.
2020-10-30
+9
Atsakyti
Anonimas
skesta laivas pamazu ,tepa slides ziurkes ,kaip grazu
2020-10-30
+2
Atsakyti
Linkėjimai iš Kauno
Labai "patrauklus" 😂klubas legionieriams.
2020-10-30
+2
Atsakyti
Anonimas
Blaževič buvo visiškai teisus, jūs esate :🤡🤡🤡🤡🤡
2020-10-30
-17
Atsakyti
Domas
Na ka lauksim pirmadienio ir sito sporto genijaus Kairio pareiskimo. Bet jau dabar garantuoju, kad eilini karta isgirsime mela. Beveik neabejoju jog po savaitgalio bus pasakyta kad ieskome zaidejo bet nieko nera rinkoje tinkamo uz ta suma kuria gali skirti izaidejui. Nors istiesu viesa paslaptis, jog ryte tiesiog nebera pinigu ir kluba spaudzia finansinis nepriteklius. Manau teks susitaikyti mums jog zaisime su bickauskiu ir marcela izaidejo pozicijoje. Naujo izaidejo tikrai nebus. Bet kaip jau ir pridera sitam klubui bus numestas eilinis apgrauztas kaulas mums fanams jog zaidejo paieskos vyksta... Pagal finansine padeti galime tiketis izaidejo nebent pries KMT kovas kai jau bus like nedaug menesiu iki sezono galo tad ir ta suma sukrapstyti gal pavyks jiems. Bet cia didziausias klausimas kol kas ka darys rytas su neismoketomis algomis zaidejams. Nes manau dar menesis ar du ir tokie zaidejai kaip goudelock ar mcculough tikrai nebedes vilciu i Kairio zarstomus pazadus del atlyginimo...
2020-10-30
-2
Atsakyti
Klausimas
O kam cia visus apgaudineti, kad del seimyniniu aplinkybiu? Vel meluojate!!! Kiek galima? Jus galvojate, kad komandos sirgaliai durni? Geda, daugiau niekada neisiu i sale ir niekada neziuresiu jusu rungtyniu!
2020-10-30
+14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

47%
14,0
Pataiko: 14,0
Taiklumas: 46,7%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 14
Blogiausias pasiekimas: 14
Daugiausia pataiko: Mindaugas Girdžiūnas