Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Kauno „Žalgirio“ vadovams teks užmesti tinklus ant kito atakų organizatoriaus. „BasketNews.lt“ žiniomis, žalgiriečių taikinys Keenanas Evansas pasirinko Tel Avivo „Maccabi“.

Keenan Evans

Keenan  Evans
Pozicija: SG
Amžius: 24
Ūgis: 195 cm
Gimimo vieta: JAV

Šaltinių teigimu, „Maccabi“ variantas labiau imponavo Evansui ir dėl asmeninių priežasčių, ir dėl geresnių finansinių kontrakto sąlygų.

Praėjusį sezoną įžaidėjas rungtyniavo Haifos „Hapoel“ komandoje. Izraelio čempionate Evansas per 32 minutes pelnydavo vid. 18,5 taško (38,9 proc. trit., 84,7 proc. baud.), atkovodavo 4,1 kamuolio, atlikdavo 6,4 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 25,8 naudingumo balo.

Jis buvo naudingiausias Izraelio čempionato žaidėjas, penktas pagal rezultatyvumą ir trečias pagal rezultatyvius perdavimus.

Evansas 2019-2020 m. sezoną atstovavo Aleksandrovaco „Igokea“ ekipai. Adrijos lygoje jo vidurkis siekė 11,9 taško (34,7 proc. trit.), 3,3 atkovoto kamuolio ir 3,2 rezultatyvaus perdavimo.

Naujokų biržoje nepakviestas krepšininkas 2018-aisiais buvo sudaręs dvišalį kontraktą su Detroito „Pistons“, tačiau NBA taip ir nedebiutavo. 2018-2019 m. rungtyniaudamas G lygoje, Evansas per 28 minutes įmesdavo vid. 11,3 taško, sugriebdavo 3,4 atšokusio kamuolio ir atlikdavo 3,6 rezultatyvaus perdavimo.

2014-2018 m. Evansas rungtyniavo „Texas Tech“ universiteto komandoje, kurioje paskutinį sezoną NCAA rinkdavo vid. 17,6 taško, po 3 atkovotus kamuolius ir 3,2 rezultatyvaus perdavimo.

„BasketNews.lt podkastas“:

Komentarai:
too bad
2021-06-17
-2
Atsakyti
Siaip faina kai Zalgiris varzosi su tokiais klubais kaip Maccabi ir Armani del zaideju ☺
2021-06-17
-3
Atsakyti
Kaip ir sakiau ankstesnėje naujienoje, jog Maccabi pažengusiose derybose, ir nesuklydau. Dar buvo kažkokių išminčių, kurie sakė, jog dėl dabartinių bombų ir raketų zvaidymo Izraelyje nežais legioneriais - žais, dar ir kaip žais. Ne Žalgirio kišenei toks žaidėjas.
2021-06-17
+5
Atsakyti
tai bent netiketumas 🙂 kaip ir sakiau, kam rasyt apie normalius zaidejus jei genialusis manageris renka alba2? ieskokit naujienu vokietijos, rumunijos ar italijos lygose, pageidautina antrarusese komandose, bus didesnis sansas atspet. nes kad domejosi situ, tai panasiai kas domejosi lebronu
2021-06-17
+3
Atsakyti
Kaip ir sakiau tas buvo aisku iskart kai buvo pasakyta kad varzomes su Maccabi ir Armani del sio zaidejo. Zalgiris neturejo jokiu svertu pries sias komandas. Nei piniginiu, nei pacios salies ir klimato atzvilgiu. Kas amerikonui ir yra svarbiausia finansine israiska. O jei dar ir geras klimatas siulomas tai cia yra viskas ko jam reikia. Ju visu mastymas toks pats, jie galvoja kad kiekvienas ju yra geriausias ir bus bet kurios komandos lyderiu. Nors visiems aisku, kad greiciausiai Maccabi jis bus tik roles zaidejas. Kadangi ten kaip visada superkami top scoreriai i komanda, o kamuolys tik vienas.
2021-06-17
+13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

84%
11,9
Pataiko: 11,9
Taiklumas: 84,0%
Vieta lygoje: 15
Geriausias pasiekimas: 20
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Marius Grigonis