Nuotr.: FIBA.com
Nuotr. FIBA.com

Klaipėdos „Neptūne“ – lengvas atodūsis. Penktadienį atlikus COVID-19 testus visai komandai paaiškėjo, jog virusas klube plačiai neišplito, tačiau, „BasketNews.lt“ žiniomis, buvo nustatytas antras apsikrėtimas koronavirusu. 

Abu COVID-19 atvejai diagnozuoti krepšininkams. LKL nukėlė klaipėdiečių šeštadienio mačą su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“. „BasketNews.lt“ žiniomis, neįvyks ir lapkričio 1-ąją planuota akistata Kaune su „Žalgiriu“.

Remiantis Vyriausybės nustatyta tvarka ir LKL saugumo protokolu, visa „Neptūno“ komanda privalo užsidaryti keturiolikos dienų karantinui. 

Uostamiesčio klubas paskutines rungtynes žaidė spalio 17-ąją su Vilniaus „Rytu“.

Prieš tai koronavirusas buvo įsimetęs į „Neptūno“ dublerių komandą – Klaipėdos „Neptūną-Akvaservis“. Joje buvo apsikrėtę du ekipos nariai. 

Simono Serapino treniruojama komanda jau įvykdė saviizoliaciją ir šeštadienį pradės žygį NKL pirmenybėse dvikova su Šakių „Vyčiu“.

Komentarai:
Tomas
Bet tai galetu ivardinti kurie žaidėjai uzsikrete,kaip tai daroma visam pasaulyje,juk esam visi klaipėdiečiai, gal kur prasilenkem,gal ranka spaudem,autografo prasem.Keistas slapstymasis.Pikta labai del to.
2020-10-24
+2
Atsakyti
Sortai
Kazin ar nebus uzsikrete, kurie sortus raitojasi ?
2020-10-24
+1
Atsakyti
Anonimas
tai dabar 1 suserga izoliuoja vida komanda 14 dienu. pas kui suserga dar vienas ir vel visa komanda 14 dienu izoliuoja ir taip visa sezone izoliacijoje
2020-10-24
+1
Atsakyti
In vino veritas
Idomu, koks yra LKL protokolas del zaideju testavimo, kaip daznai jie yra testuojami? Ar ryto zaidejams buvo atlikti testai po to, kai paaiskejo apsikretimo atvejai Neptune? Zalgirio vadovai turetu nerizikuoti savo zaidejais ir reikalauti, kad pries rungtynes su rytu tie testai butu atlikti. Jau ir taip turim traumuotus Garino su Gebenu, neduok, Dieve, jei dar ir virusas isisuktu...
2020-10-23
+1
Atsakyti
Oo
jus rimtai dar tikit,taigi sataniugos viska po rinkimu uzdarys,nebus nei kases nei paramogu apie kokia liga snekat avis
2020-10-23
-3
Atsakyti
krepsinis
gal kas turit koki linka per kur chimkus ar barca siandien paziureti
2020-10-23
+1
Atsakyti
apranga
kazkaip neptunui prastas aprangas pasiuvo..jau 4 zaidejai tempia tuos sortus i virsu ar cia naujas kaimo trendas :) ziauriai siaiop atrodo kai pasiraitoja, tai uzsisakytu trumpus sortus ir voskas jei jau nepatogu
2020-10-23
Atsakyti
vaska
Galdikas uzsikrete nuuo uspaskicho
2020-10-23
-4
Atsakyti
off topic :D
mažeika atrodo kaip pampersus užsidėjes
2020-10-23
-1
Atsakyti
Anonimas
Gal pagaliau LKL o galbūt net Žalgirui tai bus signalas kad nevalia juokauti. Būtina DRAUSTI pateikimas sirgalių į rungtynes!!!
2020-10-23
-6
Atsakyti
Bricks
tai visuose klubuose prasidejo nuo 1-2 atveju. zymiai geresnis variantas butu visi zaidejai su covidu, nes dabar tampysis menesius laiko.
2020-10-23
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.