Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Vilniaus „Ryto“ generalinis direktorius Rolandas Jarutis paliko savo postą, oficialiai pranešė sostinės klubas.

Šį sezoną pelnomi taškai

54%
100,7
Pelno taškų: 100,7
Taiklumas: 53,7%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 106
Blogiausias pasiekimas: 90
Daugiausia pelno: Andrew Goudelock

„Po šiandien įvykusio klubo dalininkų susirinkimo, nuspręsta atsižvelgti į atlikto audito rekomendacijas ir, siekiant efektyvesnių darbo rezultatų, atskirti klubo finansinę ir sportines veiklas. Todėl Vilniaus „Ryto“ direktoriaus pareigas nuo šiol užims Justas Jankauskas. Šiose pareigose jis pakeis Rolandą Jarutį“, – rašė „Rytas“.

44-erių buvęs krepšininkas savo postą užėmė nuo 2019-ujų birželio mėnesio. „15min.lt“ žiniomis, Vilniaus klube Jarutis liks, tačiau pakeis savo poziciją.

Jarutis 2020 metų pradžioje įsivėlė į viešą karą su tuometiniu klubo sporto direktoriumi Linu Kleiza. Galiausiai Kleiza pasitraukė iš Vilniaus klubo.

Nuo tada „Ryte“ Jarutis užėmė ir direktoriaus, ir sporto direktoriaus pareigas.

Jankauskas iki šiol užėmė klubo vykdančiojo direktoriaus pareigas.

Komentarai:
..
Kurioj vietoj jus cia skandala matot??:D persiskirsto pozocijom klube kas duotu zymiai efektyvesnius rezultatus, o kai vienas zmogus viskam atsakingas yra , geru rezultatu pasiekti yra labai sunku..
2020-10-01
+4
Atsakyti
Monte Cristo
tegul bankrutuoja raudona komjaunimo padla,kuo greiciau isnyktu is krepsinio zemelapio. jau toks degradaves klubas kad nafik.. nebudu tikrai gaila kad jis isnyktu kuo greiciau!
2020-10-01
Atsakyti
Jonas
sudiniausia lkl organizacija , kada pagaliau tvarka pasidarys ir bus imanoma sirgti uz sita "komanda" ?
2020-10-01
+2
Atsakyti
lvl
o ko noret is sitos organizacijos? Pamenat istorija su Blanco? Arba su Kleiza? Nei tai dirba bet oficialiai nedirba. Dabar sitas per dvi kedes sedi, sau atkatus vedasi. Pajudino kaip rupuze su pagaliu. Garantuotai pakrate jo aferas su neva skautingu. kitu atveju zinute butu kad jarutis fokusuosis tik i sportine dali ir oficialiai eis sporto diriko pareigas. Bet netaip kaip dabar paskelbta. Manau kad savivaldybej atsirado konkretesnis zmogus kuris pradejo klausinet dalyku, ir ryto valdzia issilakste zviegdami kaip kiaules. Isvis nukirptu parama, ofisas butu tuscias. Pakol galima porceliuotis valdiskus pinigus tol ir pjaunasi kai valkataujantys sunys ten visi. krepsinio LFF ryto valdyba jau daug metu.
2020-10-01
Atsakyti
Stebetojas
turiu savo agentura,pasirasineju su jaunuoliais (agresyviai) ir rytu sutartis pasitraukiu gal net pasalina bet sekla paseta ir pavedimukai eina 🤩🤩🤩 paparasta kaip penkios kapeikos
2020-09-30
-4
Atsakyti
Vilnius
Man įdomu, ar bus nors metai, kai Ryto sezonas bus be kokių nors pasikeitimų tarp akcininkų, vadovų, ir panašiai?
2020-09-30
+2
Atsakyti
VAIDAS ČEPONIS
Na Jarutis bus atsakingas už komandos komplektacija,naujų žaidėjų kontraktų pasirašymą kartu prisidedant ir treneriui atlikus skautinga tariant paskutinį žodį pirkti ar ne. O kitas komandos vadovas Jankauskas bus atsakingas už komandos biudžeta finansus ir rėmėjų pritraukimą. Tarkim pas Žalgiri irgi yra dvi personos vadovų kėdės - Motiejūnas ir Javtokas ir kartais treneris turi savo nuomone dėl vieno ar kito žaidėjo, Dimša out, Marekas out nuomai.
2020-09-30
+1
Atsakyti
Vilnietis
Pagaliau atsikratem situo vagiu! Seniai sita buratina reikejo lauk isspirti
2020-09-30
+1
Atsakyti
Ryklys.
cirkas atvare i vilniu tai jarutis turi paleisti prezidento posta,nes ateina nedzinskas.
2020-09-30
Atsakyti
Žiūrėsim, ar po pertvarkymų Rytas, kuris Jaručio dėka suformavo puikią komandą, ir vėl nekris veidu į š.
2020-09-30
-3
Atsakyti
djgaffer
Tai tik dabar dalininkai susiprotėjo,kad Jarutis per du ar daugiau postų dirba.Metai praėjo po Jaručio paskyrimo,bet tik dabar išsiaiškino visą tiesą.Ir čia yra klubas,kuris kalba,jog nori skaidrumo viduje.Kas ten vyksta,tik jie patys težino.
2020-09-30
-3
Atsakyti
Kęstas
Ko čia triedžiat? Vietoj vienos pareigybės padarė dvi. Nieks nieko neatleido. Dėl audito vpš nieks neaišku, nes Vainausko portalas tik bezda apie kažką apie auditus.
2020-09-30
+3
Atsakyti
Vel peza pezaliukai,kad tik pezeti. Buvo priststytas VEIKLOS auditas, NE FINANSŲ. Nuspresta,kad tas pats asmuo neturėtų vadovauti ir komandos formavimui ir finansų valdymui. Taigi, Jarutis liks atsakingas uz komsndos komplektavima, o klubo vadovo pareigas,kuris bus stsakingas ir už finansus uzims kitas asmuo. Neiskokit sliekų ant asfalto.
2020-09-30
Atsakyti
Anonimas
Kaip ir nieko nenutiko, bet B tribuna dabar nezino kaip reaguoti, kai ju klubo tiesioginiu vadovu tapo sikninis. :DD
2020-09-30
-21
Atsakyti
Taip
Dar viena organizacija bankrutuos vadovaujant Jaruciui:) Mariupolio Azovmash, Utenos moteru komanda, Marciulionio krepsinio akademija, dabar atejo Ryto eile! 3 jau seniai nebera ir visur po saves paliko intrigas, skolas ir pats prisivoge pinigu. Gal Vilniuje miesto valdzia neleis to padaryti, o gal patys irgi daro tai ka reikia daryti, kaip Kleiza sake?
2020-09-30
+12
Atsakyti
Tiskevccius
Kol neatleis visiškai jo tol bus bardakas
2020-09-30
-11
Atsakyti
ka
ISMOKIT SKAITYT, JIS NIEKUR NEINA, TIK TRAUKIASI IS VIENU PAREIGU, UZIMS KITAS - ABSOLIUCIAI NORMALI PRAKTIKA, kAS TARP MUSU TURI IMONIU SU BENT 15DARBO VIETU ZINO APIE KA AS, YPAC REIKIA PAROTUOTI KAS 2-3METUS, NES DAZNAI REIKIA TARP KOLETKVYO NAUJU VEJU. BLED GALVIJAI ESAT VISTIEK NK NERAUKIAT.
2020-09-30
-7
Atsakyti
lvl
Duokit mums pagaliau Jona Vainauska! Puikus GM. O kas nera paniuhines meskit i mane akmeni. :D
2020-09-30
-3
Atsakyti
lvl
Priezastys sunkiai suprantamos. Juk yra ten zmoniu kurie tvarko administracija, net isejus Sarapinui. Vienintelis sutapimas, kad pagaliau buvo savivaldybei pristatytas auditas, ir ten buvo fokusu prikresta ir pacio rolo, tenka pabrukus uodega trauktis. Bent is sio posto. Kito paaiskinimo as nerandu. As ji buciau seniai isvijes vien uz tai kad jis kaip sporto direktorius, turetu pats su treneriais skautint zaidejus, o nesamdyt saves paties (savo firmos), kuri atlieka darba, kuri jis pats turi padaryt Ryto pareigose. Bet visos tiesos mes nesuzinosim. Gal pagaliau savivaldybe pakrate uz kupros sita siurbeliu organizacija. Ir net jaunimo piramidziu statymas neuzglaiste nuolatiniu aferu.
2020-09-30
+3
Atsakyti
Ryklys.
kaip visada cirkelis po cirkelio vienos nesamones tam ryte ,vien samokslas jarutis gal i seima nori eiti.
2020-09-30
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.