Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Eurolygos čempionu tapęs Erginas Atamanas toliau garsiai svajoja apie darbą NBA.

Šį sezoną metami tritaškiai

40%
10,2
Pataiko: 10,2
Taiklumas: 40,0%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 18
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Shane Larkin

Stambulo „Anadolu Efes“ strategas savo siekiamybe šį kartą pasidalijo su Antalijos studentais, kuriems atsakinėjo į pateiktus klausimus.

„Šiais matais sulaukiau daug pasiūlymų iš Europos komandos, bet mano tikslas – skinti titulus su „Anadolu Efes“ klubu, – pasakojo Atamanas. – NBA klubai dar niekada nėra paskyrę Europos trenerio tiesiai į vyr. trenerio postą. Europoje laimėjus kelis titulus iš eilės, galbūt gausiu šansą NBA.“

Turkijos specialistas taip pat iš savo patirties atsakė apie krepšinyje reikiamą sumedžioti sėkmę.

„Visada sakau savo žaidėjams: sėkmė niekada neateis pas jus, – kalbėjo Atamanas. – Taip klydome užsisvajodami Madride, kada rungtynių pabaigose pirmavome ir galop pralaimėjome, nes laukėme, kol ateis rungtynių pabaiga.“

55-erių treneris „Anadolu Efes“ treniruoja nuo 2017-ųjų, o šį sezoną pirmąkart karjeroje tapo Eurolygos čempionu bei penktąsyk triumfavo Turkijos čempionate.

Stambulo klubo vadovybė dar prieš Eurolygos finalo ketvertą savo strategą apdovanojo nauja dvejų metų sutartimi.

Komentarai:
Va po sito sezono ir paziurėsim ko sitas specialistas vertas.
2021-06-21
-2
Atsakyti
ka as zinau. jei zaideju rinkinys geras, tai derinys "zaiskite" yra. daugiau tai as nelabai matau, kuo jis kazkuo ypatingas.
2021-06-20
-1
Atsakyti
Anonimas
Tokiu treneriu Amerikoj pilna, plius jo Anglu kalbos zinios tikrai nera stiprios kad visai jis dirbtu NBA
2021-06-20
+4
Atsakyti
geda zurnaliugom kurie viesai tyciojasi is garbingo zmogaus.
2021-06-20
+1
Atsakyti
lol
na zinant kad NBA treneris labiau palaikymo komanda nei taktikas ar strategas tai nematau problemu. sakyciau tokiam kaip jasikeviciui maziau sansu treniruoti NBA komanda nei chill atamanui :D
2021-06-20
-2
Atsakyti
djgaffer
Kalba apie savo svajonę ir tiek.Kaip asistentas NBA,tai darbą rastų ten.Ne vienas europietis tokias pareigas ten užima.Bet jis čia taip netiesiogiai davė užuominą,kad norėtų iškart būti vyr.treneriu.Tai šitoj vietoj jo svajonės gali ir baigtis nes ten greičiau moteris vadovaus komandai,nei europietis taps vyr.treneriu.
2021-06-20
+3
Atsakyti
kadangi jis siuo metu atostogauja, jis gali sakyti, ka tik nori. cia ne press konferencija, kuriame jau galetu butu isjuoktas su tokiu pasisakymu. o cia? nieko blogo nematau.
2021-06-20
+3
Atsakyti
:D
nemirtingas senis...:DD
2021-06-20
+2
Atsakyti
hhaa
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD klounas sitas :DDDDDDDDD
2021-06-20
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.