Čempioniškomis nuotaikomis Filadelfijoje nusileidęs Dwightas Howardas mato potencialą siekti titulo su naująja „76ers“ komanda.

Ben Simmons

Ben  Simmons
Pozicija: SF, PF
Amžius: 24
Ūgis: 208 cm
Svoris: 104 kg
Gimimo vieta: Australija

Bendraudamas su žurnalistais, 34-erių centras žavėjosi vietinėmis žvaigždėmis ir ambicingus lūkesčius siejo su dideliu pasitikėjimu Benu Simmonsu bei Joeliu Embiidu.

Pasak Howardo, „76ers“ klubui bus svarbu susilipdyti kaip komandai ir visiems kartu koncentruotis į vieną tikslą.

„Jeigu mums pavyks tai padaryti per artėjančius metus, nematau, kad kas nors mus įveiktų septynerių rungtynių serijoje“, – sakė visai neseniai su „Lakers“ čempionu tapęs vidurio puolėjas.

Pastaraisiais metais su vienu geriausių lygos krepšininkų LeBronu Jamesu žaidęs Howardas tikino panašų potencialą matantis Simmonso žaidime.

Paprašytas palyginti Jamesą ir Simmonsą, „76ers“ naujokas teigė, jog šių žaidėjų gretinimas iš tiesų turi pagrindo.

„Toks palyginimas tikrai racionalus, tai kartoju eilę metų, – tęsė Howardas. – Benas Simmonsas – jaunasis LeBronas, kuris tobulina bendrą savo žaidimą. Man patinka, kaip nesavanaudiškai Benas žaidžia ir koks pavojingas gali būti kitoms komandoms. 

Kai komandoje yra toks įžaidėjas, kuris atlieka dėjimus per varžovus, rungtyniauja lanksčiai, renkasi atkovotus kamuolius, nevengia žodžių karo, tai tiesiog užveda ir kitus.

Benas turi galimybių tapti vienu geriausių visų laikų žaidėjų ir džiaugiuosi, jog galėsiu prisidėti prie to.“

Komentarai:
djgaffer
Labai jau optimistiškai į viską žiūri Howardas.Sixeriai turi gerą komandą,bet nemažai povandeninių srovių vyksta.Gal atėjus Riversui atmosfera pagerės,tačiau iki čempionų jiems toli,kai tie patys Lakers dar labiau pasistiprino.
2020-11-26
Atsakyti
???
Cha cha , plytarankis Lebrick :))) , pradzioje tegul baudas pataiko begiojantis nemas .
2020-11-26
-5
Atsakyti
Linas
Jei turėtų bent vidutinį metimą iš distancijos, tada gal ir turėtų kažkiek panašumų, bet dabar nė per kur :)
2020-11-26
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.