Nuotr.: stopkadras
Nuotr. stopkadras

Buvęs Kauno „Žalgirio“ puolėjas Tanoka Beardas seka Tokijo olimpinių žaidynių aktualijas ir išreiškė savo nuomonę dėl nesėkmingo JAV rinktinės starto.

„Vienintelis kartas, kai kontroliavome rungtynes buvo, kuomet Jrue (Holiday) atliko katalizatoriaus vaidmenį, – tviteryje rašė Beardas. – Jis atakavo baudos aikštelę, pataikė laisvus metimus ir išliko agresyvus.“

„Negali įveikti Europos komandų tik mesdamas tritaškius. Privalome išnaudoti savo atletiškumą, atakuoti krepšį ir daugiau žaisti nugara“, – pridėjo buvęs žalgirietis.

Savų pastebėjimų turėjo ir Sankt Peterburgo „Zenit“ gynėjas Billy Baronas, kuris teigė, kad amerikiečiai turėtų naudotis savo gilia sudėtimi.

„Turime išnaudoti visus rezervus ir varginti kitas komandas, – komentavo Baronas. – Reikia padaryti rungtynes bjaurias, naudotis savo atletiškumu siekiant išmušti varžovus iš vėžių. Kuo daugiau to darysime, tuo bus mažiau spaudimo puolant. Reikia išnaudoti visus 12 vyrukų.“

Primename, kad amerikiečiai pirmajame B grupės mače 76:83 nusileido Prancūzijai. Draugiškose rungtynėse Greggo Popovichiaus auklėtiniai suklupo prieš Nigeriją ir Australiją, tad visa komanda sulaukė nemažai kritikos JAV.

JAV rinktinė bandys atsitiesti jau trečiadienį, kuomet 7 val. 40 min. Lietuvos laiku susitiks su Irano krepšininkais.

Komentarai:
Anonimas
Galejo treneris but Kerr ar kas nors is NCAA stiprios komandos Truksta jaunu ir naglu gyneju kaip Young ir Russell Veteranu kaip Melo Paul/Lowry Auksto boksto kaip Mitchell Robinson Stipriu buliu kaip Williamson ir Randle Gynybinio Jimmy Butlerio Nepamaisytu taiklus ir skraidantis John Collins Is dabartines sudeties tiktu ir reiktu Durant Lillard Adebayo Sudetis is karto atrodo solidziau ne vien talento prasme bet ir charakteriu bei mentalitetu o tai leistu jiems visus sluot nuo +20 Taip kitos rinktines talento prasme stipreja bet prasti JAV rezultatai paskutiniu metu yra del prastai komplektuojamu sudeciu ir trenerio kuris netinka rinktiniu krepsiniui
2021-07-27
+1
Atsakyti
ponas
nieko neismanai seniukai..2004 zaide usa vien dvitaskiais ir buvo nubausti..dabar su trajakais 100proc laimes..reikia dar daugiau tu trajaku
2021-07-27
+3
Atsakyti
va cia yra legenda. zino, kad ta tritaskiu milziniska mada yra meslas.
2021-07-27
+1
Atsakyti
hmm
Tai kad Prancuzai tiek pat patys ismete tritaskiu. Pralaimejo JAV nes daugiau nei puse komandos nesupranta ka reiskia gintis ir nemaza dalis zaideju yra lyderiai savo sudinose komandose. Tad patekus i tarptautinius vandenis jie pradeda bijoti, kad nesurinkus bent biski tasku per rungtynes bus apie juos rasoma kad oi koks prastas cia zaidejas Lillard ar Lavine.
2021-07-27
-3
Atsakyti
Anonimas
Teisingai, jeigu leidzia mesti visiskai laisva tritaski - nemesk, o lipk per Goberta kaip Vince Carteris
2021-07-27
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.