Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Persiformavimą išgyvenančio Detroito „Pistons“ klubo vairas Dwane'ui Casey patikėtas dar ilgesniam laikui.

64-erių specialistui pagal senąją sutartį buvo likę dar dveji metai, bet dabar abi pusės sutarė pratęsti bendradarbiavimą iki 2023-2024 m. sezono pabaigos.

Nepaisant Deivido Sirvydžio atstovaujamo klubo šio sezono rezultato 20-50, generalinis direktorius Troy Weaveris yra patenkintas Casey ir jo štabo darbu pereinamuoju laikotarpiu bei kaip yra ugdomi surinkti jaunieji talentai.

Likus dvejoms rungtynėms iki reguliariojo sezono pabaigos, „Pistons“ – antra blogiausia lygos komanda, nusileidžianti tik Hjustono „Rockets“ (16-54). Klubo šių metų tikslas – aiškus: pretenduoti į aukščiausiąjį biržos šaukimą.

Casey treniruojama „Pistons“ per tris sezonus pasiekė 81 pergalę ir patyrė 137 pralaimėjimus. 

Prieš šį sezoną prie Detroito ekipos prisijungęs Sirvydis su „Pistons“ pasirašė trejų metų sutartį.

Komentarai:
Anonimas
Casey nera sudiniausias treneris lygoje zinant kad jis daug kartu pasieke su komandom ir playoffus. Taip labai nepatiko jo poziuris i Jona nusodinant ji ir duodant per daug laisves plytgalviams derozanui ir lowry. Bet kai paziuri i kitu komandu trenerius tai situacija dar sudinesne. Pvz ka toks Luke Walton veikia trenerio kedeje as nezinau.
2021-05-13
-3
Atsakyti
Anonimas
Įvykdė sezono tikslą - nepakilti aukščiau paskutinės vietos konferencijoje.
2021-05-13
+3
Atsakyti
eee
Antras pagal gerumą (nors europiečiai sakytų pagal blogumą) treneris - padėjo komandai iškovoti 2 vietą naujokų loterijoje :)
2021-05-13
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.