Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

NBA šaukimų loterijos sudėliotas naujokų biržos eiliškumas gali gerokai pasikeisti, o Artūro Karnišovo vadovaujama Čikagos „Bulls“ turi galimybę tarti savo žodį netgi pirma, tokį scenarijų dėlioja apžvalgininkas Tomas Haberstrohas.

„Bulls“ biržoje atiteko ketvirtas šaukimas, tačiau pačiame priekyje esančios Minesotos Timberwolves“ ir „Golden State Warriors“ rimtai svarsto iškeisti teises atitinkamai į pirmąjį ir antrąjį šaukimus.

Vertindamas „Wolves“ ir „Warriors“ iniciatyvas, Haberstrohas mato rimtą galimybę Karnišovui ir „Bulls“ pasinaudoti situacija.

„Sakyčiau, kad „Bulls“ gali nugvelbti pirmą arba antrą šaukimą, kurie turėtų būti lengvai prieinami, – teigė apžvalgininkas. – Likčiau nustebęs, jeigu Šarlotės „Hornets“, turinti trečią šaukimą, arba „Bulls“ nepagerintų savo padėties.“

Remiantis paskutiniais pranešimais, „Wolves“ ir „Warriors“ norėtų sudėtyje matyti jau dabar rezultatą duoti galintį krepšininką, o ne šviežią žaidėją, su kuriuo dar tektų gerokai padirbėti.

Kartu su trečiu šaukimu „Bulls“ tektų atiduoti ir vieną ar net kelis savo žaidėjus.

Naujokų birža suplanuota lapkričio 18-ąją. Anot „NBADraft.net“, pirmas šaukimas prognozuojamas atakuojančiam gynėjui Anthony Edwardsui, antras – įžaidėjui LaMelo Ballui, trečias – centrui Jamesui Wisemanui, o ketvirtas – atakų organizatoriui Killianui Hayesui.

Komentarai:
uz zalgiri
saukimas aukstas pas bulls ale ner ka imt, allstaru nematyt
2020-10-20
-3
Atsakyti
Propeleris
Jezau Karnisovai kad ir kabedarysi tik Bybalo i komanda nepaimk .... nesugadink palaikomos komandos prasau.
2020-10-19
+1
Atsakyti
Anonimas
antras – įžaidėjui LaMelo Ballui. Kas gali jo norėti.. tokio neprofesionalaus žaidėjų dar gerai reikėtų paieškoti, o kur dar tos nesąmonės su jo šeima, labai tikiuosi, kad Bulls šito žaidėjo nepasirinks, nes būtų žaidėjas gadinantis ir mikroklimatą komandos.
2020-10-19
-1
Atsakyti
Anonimas
Patys Bulls tezino kaip jie isnaudos si saukima. Per ateinanti menesi dar ne vienas analitikas ir apzvalgininkas pateiks savo prognoze ir greiciausiai nei vienas nebus teisus, nes sumaniu scenariju yra tiesiog per daug.
2020-10-19
Atsakyti
A
4 bulls saukimas ne 3.
2020-10-19
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.