Nuotr.: TASS – Scanpix
Nuotr. TASS – Scanpix

Eurolyga sudėliojo gegužės 28-30 dienomis Kelne vyksiančių finalo ketverto varžybų tvarkaraštį.

Pirmieji Vokietijoje į pusfinalio mūšį penktadienį (gegužės 28-ąją) stos Maskvos CSKA ir Stambulo „Anadolu Efes“ klubai.

Dvikovos pradžia – 19 val. Lietuvos laiku.

Šarūnas Jasikevičius ir „Barcelonos“ kompanija antroje pusfinalio poroje nuo 22 val. kovos su Milano „Armani Exchange“.

Finalų diena numatyta sekmadienį (gegužės 30-ąją). Rungtynės dėl trečiosios vietos – 18.30 val. Lietuvos laiku, o didysis finalas – nuo 21 val.

Eurolygos atkrintamųjų medį galite rasti čia.

Finalo ketvertas dėl sugriežtinto karantino Vokietijoje vyks be žiūrovų. Eurolyga pažadėjo skirsianti didžiulį dėmesį sirgaliams namuose, jog šie įsitrauktų per įvairius projektus ir skelbiamą turinį.

Saugumo sumetimais Eurolyga šiemet nuo finalo ketverto savaitgalio atskyrė finalinį jaunimo turnyrą, kuris buvo pavėlintas savaite ir perkeltas į Valensiją. Talentingiausias Senojo žemyno jaunimas, tarp jų – ir vardinį kvietimą gavę Kauno „Žalgirio“ dubleriai, Ispanijoje varžysis birželio 3-6 dienomis.

Komentarai:
vilnietis
Keista, kad 🤡🤡🤡 nepadare tuo paciu metu kada UEFA CL finalas vyks
2021-05-06
-3
Atsakyti
Zxc
cia fake news. istikruju Eurolyga sudejo abu pusfinalius 19h ir iskart po ju laimetojai zais del titulo. viasat sport transliuos rungtynes dep 3 vietos, o tuo pat metu vykstantis finalis bus rodomas per mokama go sport69 kanala
2021-05-06
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.