Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

„Barcelonos“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius po nesėkmės Vitorijos „Baskonia“ klubui neslėpė nusivylimo savo auklėtiniais.

Treneris spaudos konferencijoje po rungtynių akcentavo savo auklėtinių mentalitetą.

„Buvo blogų ženklų dėl mūsų mentaliteto ir kai mes nesugebėdavome užpulti, tai atsiliepdavo ir gynybai“, – teigė lietuvis.

„Tai yra puiki pamoka mums ir turime stipriai keisti savo mentalitetą. Esu labai nusivylęs“, – pratęsė Jasikevičius.

„Barcelona“ praėjusią savaitę Eurolygoje sužaidė dvejas rungtynes, kai „Baskonia“ – vienerias. Vis dėlto Jasikevičius į tai neapeliavo ir į šią situaciją pažvelgė iš kitos pusės.

„Mes žaidėme ketvirtadienį, jie – penktadienį, todėl tik „Baskonia“ galėtų skųstis dėl nuovargio, – teigė specialistas. – Sveikinimai „Baskonia“ už puikų pasirodymą ir man yra nesuprantama, kaip tokioje situacijoje varžovai galėjo turėti daugiau energijos už mus.“

Artėjantį penktadienį „Barcos“ Eurolygoje laukia amžino varžovo, Madrido „Real“, iššūkis.

Komentarai:
moneyleague
Nieko bendro su komanda ir sportu tokie dariniai neturi, katalonai sugalvojo sukist daug pinigu, tai dabar ir turi bedvasi brangiai islaikomu zaideju kratini. Kai daliai zaideju anksciau reikejo temti kitas komandas, ar stengtis islikti NBA, tai dabar gali viena koja zaisdami turet rezultata.
2020-10-19
+3
Atsakyti
Popstar
Tai jeigu geriausi europos žaidėjai neturi nugalėtojo mentaliteto, tai kas tada jį turi
2020-10-19
Atsakyti
ed
Nenuvertinkit Šaro.. Palauksime antrojo rato Eurolygos. Ir pažiūrėsime kur bus Žalgiris ir kur bus Barca, arba net sulaukime Final Four... Žalgiris prie Plazos pasiekė 5-0 startą ir ką ? Nieko daug nepasekė Eurolygoje.. Shilleris kol kas taip pat atrodo gerai, bet viską parodys sezono galas.. Keisti jūs žmogai esate, Šaras buvo Žalgiryje, visi džiaugės, dabar Šaro klubas pralaimėjo prieš Baskonia, tai jau nieko vertas jis... Palaukit, tuoj tuoj pradės Barcelona žasit.
2020-10-19
-11
Atsakyti
Anonimas
is kur toks kurvos mentalitetas pas jus ponai ir ponios? Kai Saras buvo zalgiryje tai oiiii geriausias treneris europoje, kaip gerai kad mes ji turime, o dabar jau kaip gerai kad jo atsikratem, g lygos austras nuves mus vel i pusfinali??? Yra n ruskyno, balkanu ir kitu siukslynu komandu, pries kurias galit sirgti, nafik sava lietuvi det i suns dienas?
2020-10-19
-4
Atsakyti
Klajoklis
Kas negerai??? Zaide dvi geriausios 19/20 sezono Ispanijos komandos ir nugalejo ACB cempionai ("Baskonia" finale nugalejo ta pacia "Barselona", tik su kitu treneriu)... Tai jeigu dabar LKL`e "Zalgiris" nugales "Ryta" - kaltas bus naujas "Ryto" treneris???
2020-10-19
+6
Atsakyti
uz zalgiri
seniai itariau kad ne siaip sau jasikevicius rinkosi tik noname zaidejus zalgiryje, dabar tas tampa akivaizdu. jis nemoka dirbt su zvaigzdem nes jo ego didesnis uz kitu, ir nusileist jis nemoka. jei nesugebes persiorientuoti teks gryzt atgal nukabinus nosi nes visas hype isgaruos
2020-10-19
-4
Atsakyti
O
auklėtiniai nusivylė Šaru, nu ir na.... tokį trenerį
2020-10-19
+5
Atsakyti
Jonas
o bl jau Jackos siknalaiziam ir Barsos sudetis eiline.....manyciau vadovauja eilinis kaimietis, tik labai aukstai save keliantis... zalgirio pavyzdys aiskiai rodo ir zaidejai kokie tampa pas bulvianosy nurasyti ant suolo sedeje.
2020-10-19
+18
Atsakyti
asas
Juokingiausia kad nieko tu ju nebeismokysi nes tie zaidejai viska moka..cia reikia gero psichologo sitai komandai kaip nba treneriai o ne Diktatoriaus koks yra sarunas ir buvo pesiciius(vienodi)..Saras geras tik tarp lopu..kaip ir sireika.. :D
2020-10-19
+4
Atsakyti
ed
Relaiai pažiūrėjus į sudėti Barcos, nieko ten įspūdingo nematau apart Mirotičiaus ir Arbineso... Calathesas jau pensija, Davis kaip kokia diena sužais, Huertelis tuščias, Claveras taip pat tuščias, Higgins buksuoja.. Viskas, daugiau nieko nebėra toje Barcoje.. Žaidėjai tikrai nėra kažkokios megažvaigždės, tik vienintelis Miroticius, visi kiti eiliniai Eurolygos žaidėjai....
2020-10-19
Atsakyti
jo
Geriaudia motyvacija per pinigus kai kerta ir dar Saras pora pliuchu i snuki galetu uzmest didziausiom zvaigzdem,tada ir sistema pradetu suprast ir detales butu aiskios
2020-10-19
+6
Atsakyti
Anonimas
arba treneri :D
2020-10-19
-9
Atsakyti
cgfg
Neveltui genijus, geriausi Europos zaidejai neperpranta schemu 😆
2020-10-19
-4
Atsakyti
oi sunku, jeigu neįmanoma bus Šarui susitvarkyti su begalviais "žvaigždukais"...
2020-10-19
-1
Atsakyti
Ye
Toks pats zaidimas kaip prie pesiciaus ta pati smaukalyne, tik prie senio gynyba geriau veikdavo ir nebuvo calatheso kuris stabdo pozicini zaidima, tranzicijoj jis geras.
2020-10-19
+10
Atsakyti
O
gal laikas pačiam keistis? ar keisti trenerį?
2020-10-19
-3
Atsakyti
asas
Sarui reikia keisti mentaliteta nes i nba su CCCP mokykliniu mentalitetu nepraeis..
2020-10-19
+2
Atsakyti
Propeleris
P.S. Zalgiryje tie patys lietuviai nesiekiantys prasimust i top komandas turi noro nugalet tuos vadinamus top klubus, o barcaj dzin, tai jau top klubas ir niekas nesidrasko kad laimet viska visada.
2020-10-19
-4
Atsakyti
Propeleris
Cia ne Zalgirio isalke ir siekiantys prasimust zaidejai, cia Barcelonos milijoninius kontraktus gaunantys ir jau daug irode zaidejai. Todel Saro sistema kaip Zalgiryje gali ir neveikt. Kur kas sunkiua motyvuot milijoninius pinigus gaunancias zviozdas nei zaidejus kuriu tikslas irodyt save kad gaut ta kontrakta.
2020-10-19
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.