Prienų „CBet“ komandos krepšininkai mačą su Utenos „Juventus“ pradėjo protestu – po laimėto ginčo kamuolio „CBet“ krepšininkai specialiai nerengė pirmosios atakos.

Utenos komanda dėl to buvo įspėta – Mindaugas Kupšas net nešoko kovoti dėl ginčo kamuolio.

Pasibaigus 24 sekundėms „CBet“ gynėjas Dominykas Domarkas kamuolį padavė teisėjui, o nuo antrosios atakos komandos žaidė įprastu ritmu.

Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, Prienų komanda protesto ėmėsi dėl vėluojančių atlyginimų.

Prienų klubui šis mačas nieko nebereiškia – ekipa dar prieš jį užsitikrino penktąją poziciją LKL reguliariajame sezone.

Komentarai:
Lol
nenukabinkit nosies vyrai. biski pachalturinsit wolt ar bolt po treniruotes ir viskas bus gerai, ant batono sukrapstysit
2021-05-08
+5
Atsakyti
D J
jau turejo veluot kokius 3-4 menesius as manau...Bet kai zaidi uz komanda su losimo kurios pavadinimas yra cbet...Tai lazybos,...Kartais laimi,kartais pralaimi...Juokas joukais bet nebe akmens amziuje gyvename...Reikia aiskintis,sodinti kas nesumokejo ar pinigus nuplove...
2021-05-07
-3
Atsakyti
Anonimas
nu jo cia tai suprantu. cia nelyginkit su zalgiriu ar ten kitais milijonieriais atletais. sitie bahurai neturi uz ka nuoma susimoket. tikiuosi vyrai laikosi.
2021-05-07
-5
Atsakyti
Anonimas
Algu nemokejimas laiku yra sena LKL tradicija nuo pat sios lygos susikurimo laiku :D ant tiek iprastas dalykas, kad paprastam ziurovui net nerupi. Jei ne savivaldybes parama tai puse komandu iskart bankrutuotu. Tokia ta musu krepsinio salies padetis.
2021-05-07
+5
Atsakyti
na, as labiau linkes sakyti, kad sitoks ejimas rodo, kad zaidejai ir treneris moraliskai yra per daug skysti ir per daug islepe pasidare. anksciau tokio su.do nelabai nematysi. pamenu kai plazos laikais zalgiryj algos veluodavo, tada p.x budavo, matesi, kad zaidejai ir treneriu personalas reprezentavo komanda, uz ja ardavo, nors ir pakirsdavo motyvacija tas algu negavimas.
2021-05-07
-3
Atsakyti
Anonimas
liudna ir tiek..viena maziausiu biudzetu turinti komanda negauna ir tu pazadetu pinigu.remejai tikrai galetu labiau pasistengt nes tai viena idomiausiu komandu besiremianti vietiniais zaidejais.
2021-05-07
-5
Atsakyti
Anonimas
Gaila tokios komandos, tikrai nasiausiai dirba visoj LKL :)
2021-05-07
-5
Atsakyti
Anonimas
Gerai kad nepradejo rungtyniu kokiu nors tai BLM protestu.
2021-05-07
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.