Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Atsinaujinusi „Betsafe-LKL“ komanda sirgaliams pristato naujieną. Prie komentatorių komandos šiam sezonui jungiasi žymus sporto komentatorius ir komunikacijos specialistas Linas Kunigėlis.

Daugiau kaip dvidešimties metų patirties sporto komentavime sukaupęs Kunigėlis naują iššūkį pasitinka su šypsena – šis sezonas turėtų būti ypatingas tiek žiūrovams, tiek patiems žaidėjams.

„Džiugu, kad pakvietė komentuoti. Jaučiu, kad šis sezonas gali būti ypatingas, jis turėtų būti ypatingai įdomus. Tam yra kelios priežastys: struktūrinės permainos pačioje organizacijoje ir stipri komandų komplektacija, reiškianti išaugusią konkurenciją“, – LKL.lt sakė Kunigėlis.

Visą savo gyvenimą su krepšiniu siejantis sporto komentatorius trumpai apžvelgė ir atsinaujinusias čempionato komandas. Pasak jo, Lietuvoje jau nebėra dviejų stipriausių klubų, o tai byloja apie papildomas intrigas sezono metu.

„Nebeturime dviejų ryškių lyderių, kaip anksčiau buvome įpratę. Dabar ir Panevėžys, ir Utena, ir Klaipėda stiprinasi, tampa vis didesne jėga. „Žalgiriui“ ir „Rytui“ tikrai nebus lengva išlaikyti savo pozicijas lentelės viršūnėje. Įdomu bus pamatyti, kaip atrodys patys žaidėjai, kuriems be krepšinio teko praleisti net kelis mėnesius. Didelė nežinomybė veda prie įdomių dalykų“, – šyptelėjo Kunigėlis.

„Betsafe-LKL“ komentatorių komandą šį sezoną sudarys septyni žmonės: Vaidas Čeponis, Linas Kunigėlis, Karolis Tiškevičius, Žilvinas Aleksandravičius, Rokas Grajauskas, Vilhelmas Bladyka ir Benediktas Petkus.

„Betsafe-LKL“ sezonas prasidės rugsėjo 19 d., rungtynėmis tarp Vilniaus „Ryto“ ir Utenos „Juventus“ komandų.

Komentarai:
blinas pliurza
girtuoklis.
2020-09-04
+3
Atsakyti
RYTAS-PADARYTAS
prasigeres visai. galetu nedaryt tokios klaidos.
2020-09-04
+1
Atsakyti
In vino veritas
Nu su visa pagarba Kunigeliui, bet is jo pasakytu zodziu susidaro ispudis, kad zmogus pastaruosius kokius penkerius metus gyveno po akmeniu ir visiskai nesidomejo, kas vyksta Lietuvos krepsinyje. Suprantu, piaras ir t.t., nu bet vis tiek nereiktu iki tokio lygio nusisneket.
2020-09-03
Atsakyti
berunkelis
Kunigėlis yra praeitis, šiems laikams jis netinka. Paskutiniu metu dažnai nusišnekėdavo. Plius nesidomi NBA krepšiniu, nežino kas kur žaidžia ir pan. Prasimuša tas aukštaitiškumas. Senus arklius į pensiją.
2020-09-03
+1
Atsakyti
djgaffer
Patyręs vilkas Kunigėlis.Aš asmeniškai pasiilgau jo komentavimo.Tikra legenda tarp komentatorių,visada turi ką pasakyti.Dar ir naujienų pasako,apie kurias net žurnalistai nežino.Tai džiugu,kad grįžta.
2020-09-03
Atsakyti
Anonimas
gerai kad nors kubiliaus nera
2020-09-03
-2
Atsakyti
Prisiminkkt
Prisiminkit zodzius kuriuos pasake po puerto riko... Zmogus uz musu sali... Uz musu pergales.. Dziaugsmas sirdyje
2020-09-03
-1
Atsakyti
Lol
grajauskas komentatorius??? xDD ant kokiu but debilu kad jo klausyt
2020-09-03
-3
Atsakyti
Acb
man tai Ceponis favoritas, patinka jo charizma, truksta tokiu drasiu, zodzio kiseneje neieiskanciu.
2020-09-03
+7
Atsakyti
Mym
alrkdandraviciu prametus butu vsks liux
2020-09-03
+3
Atsakyti
Ceska
o tai jis ne kunigas?
2020-09-03
+1
Atsakyti
kazkotais
nu jis man nepatinka
2020-09-03
+3
Atsakyti
Na
jei ne abiejų šypsenos fotkėj, galvočiau jog Mantas užsmaugs Kunigėlį
2020-09-03
Atsakyti
Anonimas
O sitas fruktas, vel gales keiktis eteryje, uzsikruskit heiteriai.
2020-09-03
-2
Atsakyti
aha
prisirūkęs tas Kunigėlis, kad klaipėdoje įžvelgia stiprėjimą ir kad dviem lyderiams bus labai sunku, bent jau Žalgiriui tikrai problemų nebus, o Rytas finale vistiek bus antras
2020-09-03
+5
Atsakyti
ne tai kad labai svarbu kas ten kokias kedainiu ir prienu rungtynes komentuoja, bet man atrodo komentatoriai turi buti nepriklausomi. Labai jauciasi kad Kunigelis yra zaideju ir federacijos zmogus, labai privengia analizuot ir ypatingai kritikuot ir zaidejus, ir trenerius, dazniausiai tiesiog mechaniskai raportuoja, kas ka imete ir kas ka pakeite. Kita vertus, man atrodo ir kad jis tiek pasitiki savo patirtim kad nelabai ir ruosiasi toms rungtynems
2020-09-03
-4
Atsakyti
Anonimas
Aleksandravicius labiausiai uzknisantis su savo pamokymais,tai ne taip ginasi,tai zioplas,tai ne ta daro
2020-09-03
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.