Nuotr.: L. Žemgulis
Nuotr. L. Žemgulis

Geriausiu visų laikų krepšininku tituluojamas Michaelas Jordanas vieši Paryžiuje, kur stebėjo savo valdomos Šarlotės „Hornets“ komandos pasirodymą su Milvokio „Bucks“ ekipa.

Michael Jordan

Michael  Jordan
Pozicija: SF, SG
Amžius: 56
Ūgis: 199 cm
Svoris: 98 kg
Gimimo vieta: JAV

Spaudos konferencijoje NBA legenda buvo paprašytas išvardinti penkis geriausius europiečius krepšininkus, o čia įvertinimo sulaukė Arvydas Sabonis.

„Toni Kukočius yra numeris 1 ir visi žino kodėl. (Draženas) Petrovičius, (Arvydas) Sabonis – galiu baigti ties jais? Turėčiau pereiti per daug puikių NBA žaidėjų“, – sakė Jordanas.

„Turiu omeny, jog kiekvienas krepšininkas atvykęs iš Europos palieka žymę NBA ir rikiuoti vieną po kito užtruktų daugiau laiko nei visa spaudos konferencija“, – pratęsė mintį Jordanas.

Jordanas taip pat neišvengė palyginimų su LeBronu Jamesu. Buvęs krepšininkas į klausimą apie „Karalių“ sureagavo šmaikščiai: „Ar jis čia žais?“, – juokavo 56-erių buvęs atletas.

Vėliau Jordanas pratęsė mintį ir negailėjo pagyrimų LeBronui, bet lyginti save su eilę pastarųjų metų NBA dominuojančiu puolėju, atsisakė.

„Mes žaidėme skirtingose erose, bet jis yra neįtikėtinas krepšininkas, – pripažino „Hornets“ savininkas. – LeBronas – vienas geriausių žaidėjų pasaulyje, jei ne geriausias. Žinau, kad natūralu lyginti skirtingų erų žaidėjus. Aš esu LeBrono fanas, jis tikrai paliko įspaudą krepšinio istorijoje, bet sunku lyginti skirtingų erų žaidėjus.“

Komentarai:
Kamasolis
Maudydavo Sabas ta Kukociu i vienus vartus.
2020-01-25
+1
Atsakyti
Lidl yra lidl
2020-01-25
-13
Atsakyti
djgaffer
Tokio įvertinimo sulaukt iš visų laikų geriausio žaidėjo mūsų geriausiam tikrai didelė garbė.Tokį įspaudą paliko Sabonis krepšinyje,kad visada bus prisimenamas.O žurnalistai ten vistiek nesusilaikė ir užklausė apie tą palyginimą su Bronium.🙂 Bet MJ gražiai,diplomatiškai ir teisingai atsakė.Tiesiog kitų erų žaidėjai,tai sunku ir lyginti.
2020-01-25
+24
Atsakyti
Emma
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki atvykę - http://getmeets.com
2020-01-25
-3
Atsakyti
G
Tik 3 europiecius atsimena... Tipiskas amerikonas, daugiau mc donald nieks nerupi.
2020-01-25
-18
Atsakyti
TAKESHI PILIS
56 metu atletas? Really? Ką jis vis dar sportuoja? Bl bl basketnews
2020-01-25
-14
Atsakyti
Anonimas
VAPSE PX
2020-01-25
-12
Atsakyti
Ar
ar ne per daug garbės tokiam Paryžiuj kuris net Eurolygoj komandos neturi, ir apie krepšinį ten vietiniai pižonai nelabai gaudosi, nesusivokia kas tas pagyvenęs dėdė :)
2020-01-25
-15
Atsakyti
emchaibol
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-01-25
+2
Atsakyti
pavarde
kai paziurek dar karta, tik si karta garsa isijunk
2020-01-25
+7
Atsakyti
vardas
paziurejau video nieko jis nekalbejo apie ta saboni:D
2020-01-25
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.