Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Vienas geriausių šių metų NBA naujokų biržos krepšininkų LaMelo Ballas turi paprastą atsakymą į klausimą, kodėl jis turėtų būti pakviestas pirmuoju šaukimu.

LaMelo Ball

LaMelo  Ball
Pozicija: PG
Amžius: 19
Ūgis: 203 cm
Svoris: 82 kg
Gimimo vieta: Kalifornija, JAV

„Jaučiuosi lyg būčiau tam gimęs, – prieš NBA naujokų biržą ESPN cituoja Ballą. – Jaučiuosi kaip tam tinkamas žmogus, kaip gimęs tam, kas dabar vyksta, toks mano atsakymas.“

19-metis 203 cm ūgio LaMelo atskleidė, kad jis sportavo stebint keturioms komandoms. Tai – Minesotos „Timberwolves“, „Golden State Warriors“, Šarlotės „Hornets“ ir Detroito „Pistons“. Su Niujorko „Knicks“ įžaidėjas kalbėjosi telefonu.

„Timberwolves“ turi pirmąjį šaukimą, „Warriors“ – antrąjį, „Hornets“ – trečiąjį, o „Pistons“ – septintąjį.

Ballas papasakojo, kad prieš NBA naujokų biržą atlikdavo po tris treniruotes per dieną, o tarp pratybų pavalgydavo, pasiilsėdavo, žiūrėdavo filmus.

„Tokį procesą galima patirti tik vieną kartą, todėl tuo tiesiog mėgaujuosi“, – teigė 2017-2018 metų sezone Lietuvoje žaidęs Ballas.

NBA naujokų birža Lietuvos laiku įvyks artėjančią naktį.

 

Komentarai:
Nba
Edwards,Wiseman,Toppin saugesni šaukimai jie tiek fiziškai tiek savo žaidimu yra subrende žaisti nba.Lamelo turi duomenis gerus ižaidejui,bet su jo mastymu ir neapgalvotais logo metimais abejoju ar jis yra top3 greičiau top10.
2020-11-18
-2
Atsakyti
djgaffer
Mąstymas pas jį nekoks,tėvas visai atrodo jo nieko nemokino,išsilavinimo nerasta.Neveltui ir pokalbiuose su NBA klubų vadovais pasirodė kaip durnius.Nebūtų krepšininkas,tai garantuotai indus plautų,nes smegenų visai neturi.
2020-11-18
+1
Atsakyti
Propeleris
jau senai zino kad jo pirmu nesirinks, geriausiu atveju 3
2020-11-18
+10
Atsakyti
lol
turi ugi, valdo kamuoli, nemyzha i bata. gal ir paeis, kas ten zino. krepsinyje daug ka reiskia pasitikejimas savim
2020-11-18
-1
Atsakyti
Bee
fui blt. vargsas su tevo praplautom smegenim. neabejoju kad bus absoliutus bust\'as
2020-11-18
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.