Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Nuo 2004 metų profesionaliai žaidžiantis 32-ejų metų Martynas Gecevičius iš Utenos „Juventus“ spėja, kad karjerą tęs dar trejus metus. 

Martynas Gecevičius

Martynas  Gecevičius
Martynas  Gecevičius
MIN: 27.87
PTS: 11.65 (56.13%)
REB: 3.57
AS: 3.91
ST: 0.78
BS: 0
TO: 1.65
GM: 23

„Anksčiau galvojau, kad karjerą baigsiu 35-erių, bet paskutinius porą metų maniau, kad net anksčiau. Šiemet vėl galvoju, kad žaisiu iki 35-erių. Taip ir balansuoju ties tuo skaičiumi“, – LKL TV sakė Gecevičius.

193 cm ūgio taikliarankis taip pat įvardino, kuo kitų komandų kontekste šiemet išsiskiria Utenos klubas.

„Stipri rūbinė iš tikrųjų, nuo ko viskas ir prasideda, – teigė Gecevičius. – Manau, kad tose komandose, kurios laimi, tikrai gerai sutariama. Aišku, būna visokių pykčių aikštelėje, bet tas yra gerai, kad aikštelėje tai ir lieka, o į rūbinę to nenešame.“

Vėliau jis buvo paklaustas ir apie metus, kuriuos praleido Graikijoje. Būdamas 23-ejų gynėjas išvyko į Pirėjo „Olympiakos“ ekipą, su kuria dukart į viršų kėlė Eurolygos čempionų taurę. Daugiausiai sunkumų krepšininkui tuomet kėlė prisitaikymas prie pasikeitusių gyvenimo sąlygų.

„Sunkiausia gal buvo, kad pasikeitė visas gyvenimas. Žaidžiau „Sakaluose“, „Ryte“ ir gyvenau namie, buvau Vilniuje – savo mieste, man niekur nereikėjo važiuoti, net negyvenau kitame mieste Lietuvoje. Aišku, tu esi vienas, išvažiuoji į kitą šalį, lietuvių daugiau nebuvo, bet nemanau, kad dėl to buvo daug problemų“, – pridūrė „Juventus“ žaidėjas.

Vilnietis šį sezoną „Juventus“ gretose LKL vidutiniškai pelno po 11,7 taško, atkovoja po 3,6 kamuolio, atlieka po 3,9 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 14,5 naudingumo balo.

Komentarai:
adad
O ko ne iki 40. Dabar kone visi istempia iki 35.
2021-04-19
Atsakyti
Cv
jo cv geras, 2 kart eurolygos cempionas
2021-04-19
+4
Atsakyti
djgaffer
Tai pasirodo,jam graikijoje buvo sunku dėl naujos aplinkos.O kiek kartų tais laikais ir dar po to buvo spėliojama,dėl ko jis OLY gretose nepritapo.Tiesiog nesugebėjo prisitaikyti prie staiga pakitusio gyvenimo,toks kultūrinis šokas jam gavos.Dėl to ir nespindėjo jis ten.
2021-04-19
+5
Atsakyti
Omg
Jam 32 m? Galvojau 36-37... Tai taip greit nukrito žaidimo lygis?.. Wtf
2021-04-19
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Martynas Gecevičius

Martynas  Gecevičius
Komanda: Utenos Juventus
Pozicija: SG, PG
Amžius: 32
Ūgis: 193 cm
Svoris: 97 kg
Gimimo vieta: Vilnius, Lietuva