Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Po vidinio Vilniaus „Ryto“ komandos patikrinimo ir pateiktų dokumentų apie sukeltą eismo įvykį Chrisui McCullough leista vėl prisijungti prie komandos treniruočių proceso ir sportuoti drauge ruošiantis artimiausioms kovoms. 

Chris McCullough

Chris  McCullough
Komanda: Vilniaus Rytas
Pozicija: PF
Amžius: 25
Ūgis: 206 cm
Svoris: 91 kg
Gimimo vieta: Bronksas, JAV

„Ryto“ legionierius buvo pažeidęs klubo vidaus taisykles, tačiau labai apgailestavo dėl nutikusio incidento. 

„Labai džiaugiuosi grįžęs į aikštelę. Praėjusi savaitė buvo ilga, todėl už tuos nesėkmingus įvykius noriu atsiprašyti komandos draugų ir trenerių. Esu laimingas galėdamas vėl žaisti krepšinį“, – sakė McCullough.  

Sostinės komandos vyr. treneris Donaldas Kairys sako, kad puolėjas parodė didelį norą prisijungti prie komandos.    

„Chrisas turėjo eismo įvykio incidentą. Tačiau jis parodė tikrai didelį norą žaisti, yra motyvuotas ir tikime, kad bus tvirtas mūsų ramstis aukštaūgių grandyje“, – teigė „Ryto“ strategas. 

LKL pirmenybėse puolėjas sužaidė ketverias rungtynes, per kurias fiksavo 6,3 taško, 4 atkovotų kamuolių ir 4,3 naudingumo balo statistiką

Komentarai:
Aras
Priežastis visai kita. Tiesiog Jarutis nebuvo raštiško susipažinimo su klubo vidaus taisyklėmis atlikęs ir teisiškai nebuvo priežasties atleisti.
2020-10-12
Atsakyti
Kaka
Uoj kaip uzsuks kasiaka rubinej, visiems bus linkma. Laukiam tesinio
2020-10-12
+2
Atsakyti
ka jau ten
Jei del zaidimo, niekada nebus taip, kad visi klubai ieskotu ne su krepsiniu susijusiu priezasciu, kad atsikratyti zaidejais, kurie per pirmas kelias rungtynes nerodo tokio zaidimo kokio noretus. Kitas dalykas - vilnieciai linke i krastutinimus, kiek pastebejau. Vieni robotukai-taisykliukai, kiti laksto kaip nuo lenciugo nutruke. Panasiai ir rimtesniais nei auto klausimais. Todel nieko keisto, jei atsiras nesuprtusiu, kodel uz krepsinio aiksteles ribu ivykes autoivykis nebuvo priezastis ismesti zaideja is komandos :)
2020-10-12
+6
Atsakyti
djgaffer
Iš pradžių nustebino,kad po visų kalbų ir praktiškai atsisveikinimų jį pasilieka.Bet paskui supranti,kad tai rytas.Ten visus laiko,nesvarbu,ką padarei ar ką darai.Pažeidė drausmę ir pagal visas taisykles turėtų būti atleistas,bet tik ne ten.Na,matysim,kaip jam toliau seksis.
2020-10-12
+4
Atsakyti
Lietuva
Galbūt niekas nežino, bet jį rytas gali atleisti be jokių investicijų tokia sąlyga kontrakte
2020-10-12
-5
Atsakyti
Lietuva
Gal niekas nežino bet rytas įvedė sąlygą kontrakte kad galėtų atleisti be jokių investicijų
2020-10-12
+2
Atsakyti
Anonimas
is komentaru paskaicius. tai vistiek zmonems niekaip neitiksi. neismete blogai nes nerado kito ar dar karta. butu ismete rasytu kad spec atsikrate nenorejo moket iseitines ir t.t.
2020-10-12
-5
Atsakyti
uz zalgiri
dabar arba surimtes ir prades zaist, arba pasidarys atsargesnis ir buxalins saugioj aplinkoj. matyt nepavyko rast bent kiek padoresnes pamainos jei paliko
2020-10-12
Atsakyti
Anonimas
jo geriau ziurekite kauneciai kur jusu pinigus meto garino geras to pavyzdys
2020-10-12
-1
Atsakyti
Anonimas
Nieko neiprasto. Viskas pagal Ryto paniatkes - koks tu bachuras, jei nevairuoji isgeres? Pagarba uzsitarnavo, laukite ziniu del pratesto kontrakto.
2020-10-12
-3
Atsakyti
vilnietis
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2020-10-12
-1
Atsakyti
Enisas Whatley
Neismete, nes kitaip ir Goudelockui, kuris buvo kartu, butu tureja sankciju sugalvot.
2020-10-12
+3
Atsakyti
Anonimas
O kam ji mest geras pigus ir važiuojam ant to
2020-10-12
-2
Atsakyti
ATI
Nepavyko atsikratyt, dabar teks moket visa atlyginima iki sezono pabaigos.
2020-10-12
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Chris McCullough

Chris  McCullough
Chris  McCullough
MIN: 13.44
PTS: 6.25 (39.39%)
REB: 4
AS: 0.25
ST: 0.5
BS: 0.5
TO: 1.75
GM: 4