Nuotr.: ZUMA PRESS – Scanpix
Nuotr. ZUMA PRESS – Scanpix

Šarūno Jasikevičiaus vadovaujamos „Barcelonos“ (6-1) šį vakarą Eurolygoje laukia Stambulo „Fenerbahče“ (4-3) iššūkis.

Prieš akistatą su Turkijos klubu Jasikevičius negaiėjo gražių žodžių oponentams ir laukia sudėtingo mačo.

„Tikimės labai sunkių rungtynių, vienų sunkiausių šį sezoną, mano nuomone, – prieš ketvirtadienio dvikovą kalbėjo lietuvis. – „Fenerbahče“ demonstruoja vieną geriausių, jei ne geriausią gynybą Europoje. Jie pasižymi išskirtiniu ūgiu, ypatingai nuo 1 iki 4 pozicijos ir dėl to laisvai gali keistis ginamaisiais. Turime būti tam pasiruošę visas 40 minučių ir žinoti, kad bus sunkių atkarpų.“

Aštuntąjį Eurolygos turą „Barca“ pasitinka būdama lygos lydere, o Jasikevičius džiaugiasi komandos progresu.

„Manau, kad komanda tobulėja žingsnis po žingsnio. Atakų organizatoriai Nickas Calathes, Leandro Bolmaro, Adamas Hanga ir Thomasas Heurtelis dabar žaidžia daug agresyviau ir iškart daugiau erdvių atsiranda kitiems krepšininkams“, – dėstė Šaras.

„Barcelonos“ ir „Fenerbahče“ dvikova Katalonijos sostinėje įvyks šį vakarą 22 val.

Komentarai:
Valdas
Pažiūrėsiu būtinai kaip feneris padulkins barsą ir visą trijulę pabėgėlių!
2020-11-12
-23
Atsakyti
djgaffer
Įdomi kova laukia,Šaras prieš Kokoškovą.Ir aišku savo buvusį auklėtinį Ulanovą sutiks.Bus įdomu pažiūrėt,kaip abiems seksis,gal Ulia užsiaus.
2020-11-12
+13
Atsakyti
nope
sunkiausias matchas bus vs Zalgiri :)
2020-11-12
-1
Atsakyti
asas
Vel tas nusitampymas :D Vienas sunkiausiu sezono matchu :DDDDDDDDDDD Be DeColo..dar yra tokios komandos kaip CSKA , ARMANI, Zenit, REAL, EFES..bet cia vienas sunkiausiu zinoma...ot SHOWMANAS neveltui lietuviai taip sulinde jam giliai
2020-11-12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.