Nuotr.: BasketNews.lt/M.Yorgos
Nuotr. BasketNews.lt/M.Yorgos

Koronavirusui paralyžiavus krepšinio sezoną, Kauno „Žalgirio“ klubas pasidalijo šilta žinute su savo gerbėjais.

„Visi norėtume, kad šiuo metu žaistume, tačiau tokiais laikais turime rodyti vienybę, gerumą ir užuojautą. Grįšime į žaidimą, kurį visi taip mylime.

O iki tol, likite namuose ir pasirūpinkite savo mylimaisiais ir net nepastebėsite, kaip jūs ir žaliai baltas „Žalgiris“ grįš stipresnis nei buvo bet kada“, – rašoma „Žalgirio“ išplatintoje žinutėje.

Jau yra aišku, kad žalgiriečiai šį sezoną nebepasirodys LKL pirmenybėse, kurios buvo nutrauktos, tad vieninteliu klaustuku išlieka Eurolygos sezonas, kuris bent jau kol kas yra laikinai sustabdytas.

Komentarai:
Citrina
Žalgiris yra Žalgiris ir visada bus palaikomas, bet dabartinio vadovo veiksmai ir elgesys yra labai blogas. Nežinau kokį jis universitetą baigė, bet universitetas jo diplomą turi atšaukti nebent tai tai dar tarybinių laikų.NBA prancūzas krepšininkas pašaipiai elgėsi viruso atžvilgiu, susirgęs visų apsiprašė, mūsiškis direktorius Motiejūnas prieš dvi savaites siekė SoldOut eurolygoje, kvietėsi į varžybas arenoje Prezidentą, fanus sukurdamas atmosferą, kad jokio pavojaus čia nėra ir poto jokio atsiprašymo tik apversta plokštelė. Žalgiriui reikia naujo vadovo, kuriam rūpėtų ir veteranai ir jaunimas, ir žaidėjai ir fanai, ir generalinis rėmėjas ir Žalgirio garbės klubas, ir biudžetas ir Žalgirio dvasia.
2020-03-17
+1
Atsakyti
Zalgerys!
zalgerys!zalgerys!
2020-03-17
+7
Atsakyti
sviedinys
c/pf - landale, leday, hayes, geben, masiulis sf - ulanovas, kuzminskas g - pangos, grigonis, walkup, lekavicius, kc,rivers
2020-03-16
+5
Atsakyti
maloni žinia
O Šarūnas galetu ir pasigydyti dabar,kad ir kur nors privačioj klinikoj ir kita sezona tada stos i kovą pailsejes ir su naujom idejom! p.s. o guledamas klinikoj iš neturejimo ka veikti,galetu patobulinti ir zalgerio sistemą.
2020-03-16
-12
Atsakyti
sviedinys
c - landale, leday, geben pf - hayes, masiulis sf - ulanovas, kuzminskas/sf/pf legionierius sg - grigonis, walkup, milaknis pg - pangos, lekavicius
2020-03-16
-12
Atsakyti
Raudona k
Pagarba komandai. Rupinasi savo fanais. Cia jums ne raudonas skuduras i kuri Zalgiris jau desimt metu valosi savo kojas.
2020-03-16
+15
Atsakyti
djgaffer
Mylimiausia komanda Žalgiris,kuri ir sunkiu metu išlieka vieningi bei gerbėjams stengiasi įpūsti optimizmo.Šaunuoliai,amžinai už ir su Žalgiriu!
2020-03-16
+2
Atsakyti
Dziugu
Tuo paciu su Grigoniu griztanciu 😃
2020-03-16
+9
Atsakyti
😆😂
2020-03-16
-3
Atsakyti
..
ZALGIRIS !!
2020-03-16
+11
Atsakyti
Antanas
Galit ir negryzt. Niekas jusu nepasiilgs
2020-03-16
-6
Atsakyti
Krepšinio galia
Kitais metais tai jo
2020-03-16
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

38%
8,8
Pataiko: 8,8
Taiklumas: 38,2%
Vieta lygoje: 11
Geriausias pasiekimas: 19
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Kelvin Rivers