Nuotr.: imago images/PanoramiC-Scanpix
Nuotr. imago images/PanoramiC-Scanpix

Šį vakarą turėjusios įvykti Vilerbano ASVEL – Atėnų „Panathinaikos“ rungtynės neįvyks, pranešė Eurolyga. Skelbiama, kad dėl koronaviruso ASVEL negali mačui registruoti 8 žaidėjų, kurie yra reikalaujami kaip minimumas šio sezono Eurolygos rungtynėms.

Eurolyga skelbia pradėjusi procedūrą, kuria nuspręs, kaip bus pasielgta su šiomis rungtynėmis.

Tai greičiausiai reiškia ir tai, kad ASVEL praleis ketvirtadienio mačą su Belgrado „Crvena Zvezda“.

„Panathinaikos“ paskutinę minutę sužinojo, kad mačas Vilerbane neįvyks. Visa komanda viešbutyje jau rengėsi važiuoti į rungtynes, kai buvo paskelbta apie atšauktą mačą.

Tinklalapio „sdna.gr“ duomenimis, „Panathinaikos“ dar vakar, prieš kelionę, prašė Eurolygos nukelti rungtynes, tačiau prašymas nebuvo patenkintas.

Kad pasiektų Prancūzijos miestą, „Panathinaikos“ skrido su persėdimu Amsterdame. Ketvirtadienį Atėnų klubas Barselonoje turi žaisti su šio miesto komanda.

Šią savaitę neįvyks dar dvejos rungtynės, kurias turėjo žaisti Sankt Peterburgo „Zenit“ – su Vitorijos „Baskonia“ ir „Valencia“.

Komentarai:
Realus
nu bl. atskrido, susedo i autobusa, pyst nezaidziam. cia ko asvel tikejosi? kad paskutiniu momentu pasveiks kas nors? tai galejo is karto ispet, kad mes nezajsim.
2020-10-13
-2
Atsakyti
ATI
tikiuos EL neisskys ir irasys technini pralaimejima Asveliui.
2020-10-13
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.