Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Remiantis „The Athletic“ žurnalisto Shamso Charanios duomenimis, skiepą nuo COVID-19 viruso yra gavę 90 proc. NBA lygos žaidėjų, tačiau ne visi krepšininkai yra linkę vakcinuotis.

Remiantis JAV portalo „FoxSports“ duomenimis, vienas iš atsisakiusių skiepytis – Bruklino „Nets“ įžaidėjas Kyrie Irvingas. Visgi toks NBA žvaigždės sprendimas gali brangiai kainuoti.

NBA yra nusprendusi laikytis valstijose taikomų COVID-19 protokolų, kurie tam tikruose JAV miestuose – itin griežti: Niujorke vykstančiuose didžiuosiuose uždarų patalpų renginiuose visi darbuotojai privalo būti pasiskiepiję. Ne išimtis ir krepšininkams, todėl Irvingui gali tekti praleisti visas namų rungtynes.

„Nets“ namų arena nėra vienintelė, į kurią be skiepo negalės patekti 29-erių 191 cm ūgio gynėjas. Niujorke taip pat rungtyniauja „Knicks“ ekipa, o tokių pačių taisyklių laikosi ir San Fransisko miestas, kur įsikūręs „Golden State Warriors“ klubas.

Anksčiau skelbta, jog namų rungtynių praleidimas gresia „Warriors“ puolėjui Andrew Wigginsui, kuris taip pat atsisakė skiepytis.

Irvingas praėjusiame NBA sezone fiksavo 26,3 taško, 4,9 atkovoto kamuolio ir 5,6 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Komentarai:
Kepta duona
Amerikoi tik du state is 51 ira panasiai nubuke del convid kaip Lietuvoi. Ten valdo supuve demokratai anarhistai. Ant keliu megejai paklupėti ir nusikaltelius garbinti. 2 is 51 o kiek triukšmo.
2021-09-24
+4
Atsakyti
"ziurekit chebra" (kaip sako vienas portalo "geniju"), ar nepastebejot, kad koki straipsni beatsiverstum, visur pilna to djgafferio "izvalgu", dazniausiai tusciu, apie nieka (na, sikart bent jau protingai parase - cia kosmosas, bijau kad Zeme nepradetu suktis i kita puse :D). negana to, skelbiasi jis cia ir kiek jam metu, kada kuo skiepijosi, ir ka veiks savaitgali, o juokingiausia, kad dar ir po kiekvienu savo postu sau like uzdeda. :D zmogus turi akivaizdu sutrikima - demesio trukuma. o kai sulaukia ne tokio demesio, kokio tikejosi, tada pasikeicia plokstele ir pasipila komentarai su keiksmais ir visokiais emoji. tuomet isryskeja dar 1 sutrikimas - susidvejinimas, na panasiai kaip Golumas/Smygolas is LOTR. :D tad paprasyciau visu cia rasanciu jokiu budu neizeidineti sio portalo zvaigzdes ir rodyti tik teigiama demesi, nes dabar del covido gydytojai per daug uzimti, kad uzsiimtu psichikos sutrikimu gydymu. aciu visiems uz supratinguma. :)
2021-09-24
+4
Atsakyti
Kunta Kinte
korona is šiksnosparnio, o AIDS nes kažkas išpiso beždžione? skamba neblogai..
2021-09-24
+4
Atsakyti
djgaffer
Žiūrėkit chebra,supraskit pagaliau,kad skiepytis ar ne yra kiekvieno žmogaus teisė ir pasirinkimas.Aš pvz.jau vasarą pasiskiepijau dviem Modernos dozėm,bet neteisiu tų,kurie nepasiskiepiję.Nes tai yra jų pasirinkimas,jų teisė,gyvenam laisvoje šalyje.Ir nepritariu valdžios nurodymams,kad jie siūlo darbdaviams mesti iš darbo tuos,kurie nepasiskiepiję.Nes čia jau gaunasi diktatūra.Todėl gerbkime kielvieno žmogaus teisę ir pasirinkimą,nes mes ją turim gyvendami laisvoje šalyje!
2021-09-24
+5
Atsakyti
dauguma usa valstiju neturi jokiu pasu ir kaukiu, tik ten kur valdo demokratai, tik ten persekiojami sveiki zmones
2021-09-24
+1
Atsakyti
Antivaxeriams
Va tokie visi antivakseriai ir yra, sitas jau senai pasizymejes proto trukumu su savo pareiskimais. Tokie pat besmegeniai kaimieciai ir pas mus LT antivakseriai, kurie paskaito FB fakenews ir tiki viskuom :D lengva valdyti debilu mases siais laikais....
2021-09-24
-3
Atsakyti
Anonimas
zvaigzdes nesupranta, kad nezaizdamos bus nebe zvaigzdes , ir pinigelei greit padibaigs. Kleiza gerai sake visi nerimavo kas bus po MJ bet nieks nesugriuvo
2021-09-24
-1
Atsakyti
J
Kosmonautas visiskas jis, ne del skiepu, bet siaip su juo tos pacios befos, puse sezono nezaidzia nes vos ne karjera gal baigs ar svejtes ar su savim pabut nori, iskwitus i gera aukstaugi butu idealiausias variantas
2021-09-24
+7
Atsakyti
Madridista
Debilizmo virsune, kur ritasi pasaulis??? Zmogaus teises pazeidinejamos viduryje baltos dienos!!! Turetu but atvirksciai, visus tuos kurie nezinia kokio brudo prisileido i savo organizmus izoliuot nuo visos normalios ir savo galva mastancios visuomenes!!! Jie yra tikroji pasaulio gresme.
2021-09-24
-1
Atsakyti
Kunta Kinte
Laikyk kardana Kyrie ✊
2021-09-24
+1
Atsakyti
Alas
O jūs vakseriai ar pasiruošę 3,4,5 dozėms, kurių reikės netolimoj ateity? nes kol kas su 1-2 dozėmis tai ir jūs antivakseriai skaitotės
2021-09-24
+5
Atsakyti
Anonimas
Trolis yra sitas pridurkas, praeita vasara sake kad davai boikotuojam nba lyga nes juodzkiai vargseliai kencia amerikoj nuo baltuju pagal jo nuomone. Tiek sitas tiek Wiggins neina skiepo imt ne del to kad jie galbut kazka zino apie tuos skiepus ko mes nezinom, o tiesiog nemegsta jie dirbti ir zino kad gaus sedet namie dali rungtyniu. Faina.
2021-09-24
+5
Atsakyti
Nieko keisto
visiskas debilas tas irvingas kaip ir visi antivakseriai
2021-09-24
-6
Atsakyti
Antanas
jis turi smegenu trukuma
2021-09-24
-4
Atsakyti
Jeronimas
Parodė kiaušus Irvingas, nepasiduoda kitų įtakai, televizoriaus nežiūri ir galvoja pats savo galva.
2021-09-24
+2
Atsakyti
pagarba
saunuolis, pagarba
2021-09-24
-4
Atsakyti
nieko keisto, juk jis plokciazemis. visi plokciaziamiai yra antivakceriai
2021-09-24
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.