Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

LiAngelo Ballas gaus dar vieną galimybę save parodyti NBA aplinkoje.

„Sports Illustrated“ žurnalistas Rodas Boone'as praneša, jog 22-ejų gynėjas pasirašys sutartį su Šarlotės „Hornets“, kuriai atstovauja jauniausias Ballų šeimos narys LaMelo, šiemet tapęs geriausiu lygos naujoku.

LiAngelo „Hornets“ marškinėlius apsivilks rugpjūčio 8-17 dienomis Las Vegase vyksiančioje NBA vasaros lygoje.

Ballas pastarąją savaitę buvo pastebėtas kartu plušantis su „Hornets“ snaiperiu Devonte Grahamu.

2018-aisiais metais savo pavardės naujokų biržoje neišgirdęs LiAngelo pernai prieš pat NBA lygos sustabdymą dėl COVID-19 buvo sudaręs sutartį su Oklahomos „Thunder“ dukterine ekipa, tačiau taip ir nesužaidė nė vieno mačo.

Praėjusį gruodį Detroito „Pistons“ buvo pasirašiusi kontraktą su krepšininko karjerą įsukti siekiančiu jaunuoliu, bet po 12 dienų keliai išsiskyrė, Ballui nė karto neišbėgus ant parketo ikisezoniniame etape.

ENBO tinklalaidė:

Komentarai:
lol
Palaikys vasaros lygoje, gaus biski demesio ant komandos ir vel ismes. Blogiausiu atveju nebent jiems reiks LiAngelo pasikviest i komanda jei braliukas prades reikst nepasitenkinima savo komanda. Cia kaip su Thanasiu, kur neraukia NBA lygio, bet Gianniui labai patiko kad pas ji komandoje buvo.
2021-07-24
+3
Atsakyti
Anonimas
Į rytą jį
2021-07-24
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.