Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Pirmą kartą atskleisti krepšinio užkulisiai – išskirtinė tiesioginė transliacija iš vyrų rinktinės stovyklos.

Šį sezoną metami tritaškiai

42%
9,0
Pataiko: 9,0
Taiklumas: 41,9%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 12
Blogiausias pasiekimas: 6
Daugiausia pataiko: Eimantas Bendžius

Liepos 19 d. pirmą kartą krepšinio mylėtojai išvys Lietuvos krepšinio vyrų rinktinės treniruočių pobūdžio krepšinio rungtynes. Tai bus puiki proga ne tik pamatyti, kaip mūsų sportininkai ruošiasi kovoms su Estijos, Latvijos rinktinėmis bei atrankos langams, bet ir sužinoti apie „Scrimmage“ bei žaidybines taktikas. Rungtynes tiesiai iš Palangos sporto arenos transliuos TV3.

Žiūrovų laukia ne tik penketo rungtynės, bet ir tiesioginiai reportažai iš krepšininkų stovyklos – išvys, kaip jie ten įsikūrė, kaip gyvena, kaip vyksta treniruotės ir pasiruošimas artėjančioms kovoms. Taip pat, laukia įdomūs pokalbiai su treneriais ir krepšininkais.

„Ne paslaptis, kad nuo seno aistringai palaikome krepšinį ir transliuojame svarbiausias krepšinio rungtynes bei įvykius. Šį kartą TV3 žiūrovams parodysime šio sporto užkulisius – kaip vyksta pasiruošimas rungtynėms. Pirmą kartą žiūrovai išvys, kaip sunkiai iš tikrųjų dirba mūsų krepšininkai, kokios intensyvios ir įtemptos būna treniruotės, taip pat sužinos daug apie žaidybines taktikas, kas yra „scrimmage“ ir kitus įdomius, bet dar neatskleistus krepšinio dalykus“, – sakė Arvydas Rimas, TV3 Kūrybos direktorius.

„Scrimmage“ – tam tikro žaidybinio elemento atidirbimas, dar vadinamas zulinimu. Tam tikri pratimai kartojami daug kartų, tam, kad būtų įsisavinti taip, kaip turės būti atliekami tikrų rungtynių metu, jie integruojami į treniruočių  pobūdžio rungtynes.

Kaip tai vyksta, TV3 žiūrovai išvys sekmadienio vakare tiesioginėje transliacijoje iš krepšininkų stovyklos Palangoje.

„Kol kas esame labai patenkinti treniruočių stovykla, viskas gerai klijuojasi. Jaučiasi, kad vyrai labai pasiilgę krepšinio, visi rimtai dirba, atsidavę 100 proc. Pirmosios treniruotės buvo skirtos daugiau fiziniam pasirengimui, traumų prevencijai po ilgo nesportavimo laiko. Mūsų fizinio rengimo treneris su medikais stiprino ir visaip ruošė žaidėjus kontaktiniam krepšiniui. O dabar svarbiausia žaidėjus įvesti į sistemą, tiek puolime, tiek gynyboje, zuliname, kartojame derinius, kurių jau prigalvojome tikrai nemažai, tobuliname dalykus, kurie bus reikalingi rungtynėse“, – pasakojo vyr. treneris Darius Maskoliūnas.

Kitos treniruočių pobūdžio rungtynės – žaliųjų prieš baltuosius kova vyks liepos 21 d. Jos taip pat bus tiesiogiai transliuojamos iš Palangos sporto arenos.

Po to rinktinė išvyks į Estiją, kurioje sužais draugiškas rungtynes su Estija ir Latvija (liepos 24-25 d).

Treniruočių pobūdžio krepšinio rungtynės:

  • liepos 19 d. 19.30 val. per TV3, tv3.lt ir TV3 Play
  • liepos 21 d. 19.30 val. per TV3, tv3.lt ir TV3 Play
Komentarai:
Lietuva
Blemba pasiilgau Petrausko. Puikus komentatorius. Aš labai tikiuosi kad jis dar grįiš į komentavimą. Be jo komentavimo rinktinės rungtynės nėra tokios įdomios. Puikų balsą turi komentavimui skirtą
2020-07-18
+2
Atsakyti
Jonas
pzd treniruotes prades transliuot:))) varzybos situ grybu jau senai neidomios, o jie net ne draugiskas, o treniruotes transliuos!!!:))) nusivaziavo bananu salis I visiska dugna. BELGAI dauzo kaip obuolius o jie treniruotes transliuos, kaip Jankunas prisiktus sortus vos velka. cia tai JEGA.
2020-07-17
-1
Atsakyti
Tik nesikit
su savo Rainiu Labai puiku kad parodys bus idomu paklausyt paziuret kai Vasara ner ka ziuret vakarais 👍
2020-07-17
Atsakyti
Gizmo
/pamatysime kaip jie sunkiai dirba/kad visiems tokie vargai.
2020-07-17
+2
Atsakyti
Anonimas
Eik tu nx su savo scrimmage. Petrauska zmonems grazink i eteri geriau.
2020-07-17
+2
Atsakyti
swiss
Jei tos transliacijos apseis be rainio snukio ir jo neismanelisku pezalu, tai turetu butu idomu.
2020-07-17
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.