Nuotr.: TASS – Scanpix
Nuotr. TASS – Scanpix

Sankt Peterburgo „Zenit“ klube įsiplieskė COVID-19 židinys, sustabdęs komandos darbo procesus. Sekmadienį ekipa paskelbė apie dar aštuonis naujus atvejus klube: keturi nustatyti krepšininkams, keturi – treneriams.

Šį sezoną metami tritaškiai

34%
7,5
Pataiko: 7,5
Taiklumas: 34,1%
Vieta lygoje: 11
Geriausias pasiekimas: 8
Blogiausias pasiekimas: 7
Daugiausia pataiko: Kelvin Rivers

Iš viso COVID-19 infekcija, įskaitant lietuvį Artūrą Gudaitį, serga net 13 žmonių: aštuoni žaidėjai, keturi treneriai ir masažistas. Visa komanda užsidarė karantinui ir yra prižiūrima medikų.

Be Gudaičio iš krepšininkų taip pat apsikrėtė Vladislavas Truškinas, Antonas Puškovas, Austinas Hollinsas, Mateušas Ponitka, Igoris Volchinas, Billy Baronas ir Kevinas Pangosas. Trenerių štabe virusas išplito tarp vyr. trenerio Xavi Pascualio bei asistentų Inigo Zorzano, Sergejaus Vozniuko ir Jaroslavo Jalovčiko bei masažisto Andrejaus Kozlovo.

Penktadienį „Zenit“ varžėsi su Šarūną Jasikevičių vadavusio Tomo Masiulio treniruojama „Barcelona“, kurią įveikė namuose įveikė 74:70.

Neeilinėje padėtyje atsidūrusi „Zenit“ kartu su Rimo Kurtinaičio treniruojama Maskvos srities „Chimki“ kreipėsi į Eurolygą dėl galimybės nukelti rungtynes, praneša „Sportando“.

Artėjančią dvigubą savaitę „Zenit“ ekipai yra numatyti mačai su Vitorijos „Baskonia“ (antradienį) ir Valensijos „Basket“ (ketvirtadienį), o „Chimki“ klubui – su Madrido „Real“ (trečiadienį) ir Vitorijos „Baskonia“ (penktadienį).

Šeštadienio mače su „Žalgiriu“ Kurtinaitis vertėsi vos septyniais žaidėjais. Komandai dėl traumų padėti negali Aleksejus Švedas, Dairis Bertans ir Stefanas Jovičius, tuo metu Gregui Monroe, Janiui Timmai, Jordanui Mickey, Maksimui Baraškovui ir Jevgenijui Voronovui yra diagnozuotas COVID-19 virusas.

Naujokas Errickas McCollumas tebėra karantine.

Komentarai:
lol
kai niekuo nesergi seniau tai vadindavosi "sveikas". siandien tai vadinama "besimptome korona"
2020-10-12
+3
Atsakyti
Putino draugas
tai gi isrado ale vakcina rusai, sunku pasiskiepit? ir jau po keliu dienu visi ant koju jau :) gazpromas gi ne tuscia vieta Rusijoje :D
2020-10-12
-1
Atsakyti
...
gaila ne zalgiris su zenitu los kita savaite, lengva pergale butu
2020-10-11
-5
Atsakyti
Rimta
Tiek Chimki tiek zenitas turi Rimtu problemu ar Bertomeu Reguos Jeigu taip daznai bus del nukeliamu runktyniu
2020-10-11
+13
Atsakyti
Rimta
su Barca zaide Tai ir Barsai reikia pasitikrinti
2020-10-11
+3
Atsakyti
win
cirkas o ne kasis. greit uzdarys.,.. greiciau uzdarytu sita cirka ir tiek... kurtis su studentais lošė.. žk dziaugiasi kad laimejo pris vaiku ekipa. baisu. spalio gale susitiksite su rimta ekipa ir pamatysit kad ne visas pasaulis rozem klotas
2020-10-11
+3
Atsakyti
ATI
Gal jus persivadinkit i coronabasket, nes jau uzknisot su situ corona spamu. Jei nors vienas "ligonis" numirs tada parasykit, o dabar bele rasyt nesamones.
2020-10-11
+2
Atsakyti
taigi rusijoj niekas neserga
tik amerikoj serga
2020-10-11
Atsakyti
djgaffer
Ir čia tik pradžia.Nori nenori,bet virusas visas komandas palies ir reikia su tuo susitaikyti.Čia yra ta rizika dėl vykstančių rungtynių,todėl teks pratintis prie tokių atvejų.O EL galvos skausmas,kaip toliau tvarkaraštį dėlioti.
2020-10-11
-7
Atsakyti
Inkštiram
Ruseliai taktiskai zaidzia, visos komandos rusu. Persigs dabar, poto kiti griuvines o tie bus šokolade. Ane anonistai bukapročiai
2020-10-11
-7
Atsakyti
Dilmah
žalios mazgotės sektantai ruoškit vazeliną. Serbai jau Belgrade laukia!😂😂😂
2020-10-11
-16
Atsakyti
Zenit
Tai kaip jie zais Su Baskonia ir Valencia
2020-10-11
-2
Atsakyti
Antanas
Nuo to eurolyga tik idomesne darosi,nezinai kas apsirgs,kas laimes po to,pilna netiketumj ir idomybiu,dar idomiau negu anksciau
2020-10-11
+12
Atsakyti
JANKŪNAS
Aš sergu Covid ir džiaugiuosi kad persirgsiu tuo vaikišku virusu,beje ar žinojote kad rūkymas patalpoje pučiant dūmus yra platinama corona per cigarečiu dūmus kitiems pučiant migla ir kvėpuojant užkratu.
2020-10-11
+8
Atsakyti
Emma
http://3sex.club - puik­us pr­ojektas suaugusie­ms, ieška­ntiems se­kso par­tnerio
2020-10-11
+2
Atsakyti
Anonimas
Nevaldo neko euroliga nepasiruošę o vat čempionų liga pasirosem matosi
2020-10-11
+2
Atsakyti
Anonimas
Tai žinoma kat sirgs visi jei venas susirgo žmogus o jis tai gi žaidžia su kontaktais tai nuo susirgimų 4 dienos atgal gali užkrėsti žmonės o te žmonės ne iškart jaučia simptomus o tik po 5 dienų man taip buvo. Tai jai vienas susirgo 100 procentų kat ir kiti sisirks
2020-10-11
+16
Atsakyti
Snarglena
viskas aišku, kad ten skaičiai iš piršto laužti, turbūt jau ten Rusijoj kas antras užsikrėtęs vaikšto, o skaičius jie patys kokius nori tokius parašo.
2020-10-11
+2
Atsakyti
Art
Korona vel prasidėjo nžn. man tai nesamonė kažkokia juk priėš juos ir kiti sirgtu,bet neserga.
2020-10-11
-1
Atsakyti
Anonimas
ruskynas buvo ir bus ruskynu, ten ju mentalitetas yra kad nuo visko pades vodke ir kad bet kokie virusai tai cia uznesti is amerikos agentu, kad sugriauti stipria rusijos carine imperija.
2020-10-11
+12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.