Karolis Tiškevičius, Jonas Miklovas ir Jonas Lekšas diskutuoja apie neįsivaizduojamus Eurolygos perėjimus, o antroje tinklalaidės dalyje kalbina NKL finalo ketverto MVP Edviną Šeškų.

Temos:

  • kokie hipotetiniai perėjimai sudrebintų Eurolygos rinką? (8:20);
  • Mike’as Jamesas Kaune? (20:30);
  • naujas treneris Madride? (28:23);
  • Jamesas Andersonas Tel Avive? (31:53);
  • Augustas Marčiulionis kitame Lietuvos mieste (37:55);
  • naujos detalės LKF prezidento rinkimų peripetijose (41:21);
  • kaip Šeškui nuo krūtinės nukrito didžiulė našta (51:24);
  • apie ypatingą legionierių Jonavoje (1:00:36).

Tinklalaidės audio įrašai pasiekiami „Podbean“, „Spotify“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“). Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

Tapti mūsų rėmėjais galite Patreon.com platformoje.

Audio įrašas:

Komentarai:
Madridista
P.Laso jau sezono metu pratese sutarti su Real, tad apie joki atleidima negali buti ne kalbos ir nera uz ka atleisti. Itoudis taip pat pateks i Final4, laimes vieningaja lygoje ir manau bus ramus del ateities, ten jis gerbiamas mylimas ir jau CSKA veidas, rezultatai visada stabiliai geri, tad nemanau, kad ji atleis ir po to vel bandis kazka is naujo kurti. O Zeljko mano manymu jau tyliai ramiai baigs karjera, galbut dar galetu kazkur prisijungti kaip ofiso darbuotojas/patarejas, bet trenerio karjera manau baigta, gana jau jam, reikia ir sveikata pasirupint, prisiziuret save.
2021-04-08
+4
Atsakyti
gd
na blin as Londone gyvenu ir nepasakyciau, kad cia yra daugiau ka veikt nei Kaune. Kaune pilna parku, gali begiot, su dviraciu palakstyt, drona paskraidint, sedi i masina, gali i Birstona per 20min nulekt ir t.t. O Londone ka??? Sakykim pubai atsidaro, nori pasakyt krepsininkai i juos eitu pagert? O ka be pubu cia veikt??? Muziejai ir teatrai butu idomu Jamesui??
2021-04-07
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.