Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Praėjusį sezoną Australijos lygoje kartu su LaMelo Ballu rungtyniavęs Andrew Bogutas liko sužavėtas jaunojo krepšininko įžaidėjo savybėmis.

Andrew Bogut

Andrew  Bogut
Pozicija: C
Amžius: 35
Ūgis: 213 cm
Svoris: 118 kg
Gimimo vieta: Melburnas, Australija

„Jis turi įspūdingus įžaidėjo įgūdžius, todėl būdamas aikštėje visada priima teisingus sprendimus, – savo nuomonę tinklalaidėje „Locked On Warriors“ sakė Bogutas. – Perdavimai yra geriausi jo žaidimo elementai. Jis bus tikras įžaidėjas, toks, kaip kadaise buvo Jasonas Kiddas. Nematau jo kaip itin gero taškų rinkėjo. Jis bus panašus į tokius krepšininkus kaip Kiddą ir Rajoną Rondo.“

Praėjusį sezoną Ballas Australijos lygos „Illawara Hawks“ komandoje vidutiniškai per 31 minutę pelnė po 17 taškų, atliko po 6,8 rezultatyvaus perdavimo bei sugriebė po 5,6 kamuolio.

19-os metų 203 cm ūgio įžaidėjas sausio mėnesį paliko ekipą, kadangi norėjo koncentruotis pasiruošimui NBA naujokų biržai. Ji įvyks lapkričio 18-ąją.

Bogutas praėjusį sezoną Australijos lygoje žaidė Sidnėjaus klube ir vidutiniškai rinko po 11,4 taško bei 11,5 atkovoto kamuolio.

Ballo žaidimo epizodai:

Naujausia ENBO tinklalaidė:

Komentarai:
Smashed cheesy batata
snekekit ka norit, bet myztumet i bata, jei tokios mastysenos krepsininku augtu pas mus, bet mokat tik kritikuoti neziuredami i savo darza. Kai zaide LKL, budamas moksleivis jau tada jis laisvai jautes tarp musu vyresniu profu, laisvas judejimas aiksteje, jos matymas, polekis, neiprasti sprendimai, pasai. Kai musu kasiorai tokiuose metuose ir veliau zaidzia mechaniskai susikauste
2020-09-27
-1
Atsakyti
?
o negaletu lygint su vyriausiu ballu, vien delto, kad irgi bus toks pat ispustas burbulas
2020-09-26
-5
Atsakyti
litas
nepersistenge uzrasydami toki jo ugi ?
2020-09-26
+2
Atsakyti
Anonimas
Vargsas tas Kiddas, ka jis tokio padare? Su juo ir lonzo balla lygino, o tas grybas turi isleides daugiau repo dainu, nei imetes baudu per si sezona.
2020-09-26
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.