Karteris
Jie ir be star papildomo gerai atrodys startas galetu but jeigu nupirks Bogdanoviciu Young Bogdanovic Galinari Collins Capela suolas irgi neblogas Žiūrėti...
2020-11-22
-5
Atsakyti
Karteris
Oreliko forma gereja manau jeigu dar pageres gales Kabelis paimt vietoj Barnies kitam sezonui Žiūrėti...
2020-11-22
+5
Atsakyti
Karteris
Normantas Lipke Maldunas nera tokie tragiski Vietoje Vinales ir Gintvainio turejo buti 2 uzsienieciai izaidejai vienas labiau kuriantis kitas daugiau zaidziantis pats ir inesantis energijos pagrindinu SG turejo butu Norma ir pvz galejo pasiskolinti koki Giedraiti vietoj Barnies turejo butu paimtas Clyburn tipo zaidejas kuris butu mobilus ir megtu 1v1 suzaisti vietoje Maricius gynybinis centras kurio stiprybe yra gynyba ir reboundai del Masiulio kazkokiu variantu nera tik kol kas vertas mazesniu pinigu negu kad uzdirba ir uzdirbs po sezono ir vietoje Venskaus galejo paimt metika PF Žiūrėti...
2020-11-15
-1
Atsakyti
Krepšinis
Nu blet debilai kada jie susiprotės. Neveltui Amerikiečiai Žiūrėti...
2020-05-30
-4
Atsakyti
Vacys
Nematau prasmės Žalgiriui dalyvauti korumpuotam LKL turnyre kai LKF vadeivos viską nusprendžia dar sezono pradžioje? Baisu baisu Žiūrėti...
2019-01-06
-2
Atsakyti
zirnisnera Nowitcki toks jau idealus krepsninkas, labai efektyvus tasku rinkejas, metimo technika nuostabi, bet gynyba, kova del kamuoliu kaip auksciausiam dabartiniam Dallas krepsininkui tai atmestina pas ji..Pvz Bargnani tai kritikuoja skerskai isilgai, del jo besmegenisko zaidmo, kiauros gynybos, nenoro kovoti del kamuoliu, kai apie Dirk kazkaip tylu, nors irgi matosi, kad jis vengia kovos po krepsiu, nesidarsko gynyboje.


Tą ir minėjau savo komentare. Nesigina jis labai jau puikiai, bet PF'ų gynyba nėra labai sureikšminama niekad, labiau centrų. Vienas ant vieno paimt kažko stebuklingo negalėtų, grab'ina po 6 rebound'us jau karjeros saulėlydy (tiek pat kiek Brook'as prime). Neutralus, tikrai nesakyčiau, kad labai blogas defender'is.
Žiūrėti...
2013-12-24
-7
Atsakyti
Chicago BullsŠaldytuvasChicago BullsarnasO'nealas 6-oj vietoj, ar tai patvirtina kad raumenu mase svarbesne uz metima?--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.ltMalone antroj vietoj, nors buvo rauminingiausias nba zaidejas.KAJ pirmas su neuždengiamu metimu, bet dar ir dėl to, kad visą karjerą žaidė palankiom sąlygom (pradžioje - vienintelis normalus žaidėjas komandoj, o Lakeriuose prie Magic'o). Dar labai priklauso ir nuo eros, ir nuo komandos draugų, ir nuo daugelio kitų faktorių. Malone buvo raumeningiausias, bet lošė su Stockton'u, be kurio neturėtų tikriausiai trečdalio taškų. Taip pat taškus rinko ne vien kvailai stumdamas kamuolį per masę. Reikia atsižvelgt ir į tai, kad centrams lengviau surinkt tuos tūkstančius, negu žaidžiantiems toliau ir antrai linijai.Tai ir nesakau, kad sunkiau, bet teigt, kad metimas svarbesnis uz raumenis tai irgi kiek neteisinga, daug priklauso nuo pacio zaidejo, pvz, kad dabar ir Howardas pradejo zaist puolime geriau ir taskus geriau renka nei Dirkas.


Prie ko čia dabartis? Kai Howard'as bus Nowitzkio metų, pažiūrėsim, ar išvis dar profesionaliai sportuos. Malone buvo kitokio stiliaus žaidėjas, nestūmęs absoliučiai viską per masę. Faktas lieka faktu, kad jeigu turi metimą, o nežaidi žaidimo, kurio pagrindinis veiksnys yra raumuo/greitis, išliksi efektyvus komandai daug ilgesnį laiką. Tą įrodo ir vintažiniai NBA žaidėjai, žaidžiantys iki dabar. Beje, Nowitzkis score'inimo prasme prime turėjo didesnius skaičius negu DH12 kažkada turės, žinoma, neliečiant gynybos.
Žiūrėti...
2013-12-24
-7
Atsakyti
huyt
prisipirko seniu nieko gero nors kakiuzis pries kelis metus buvo labai geras

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
Žiūrėti...
2011-08-19
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.