Jj
geros komandos, bet prie ko cia Pao? Juk taip nekencia Eurolygos:D Žiūrėti...
2020-08-05
+1
Atsakyti
jj
Pagaliau pasieki vieną iš svarbiausių įmanonų trenerio postų. Pagaliau (nors ir iš antro karto) pasieki tą pergalę. Basketnews TOP naujiena išeina apie tave. Pirmas žodis pavadinime: ŠARAS. Gerai, dar kad ne "SUŽINOK KĄ ŠARAS GALVOJA ALPĖSE APIE MASKOLIŪNĄ (nuolat pildoma)" Žiūrėti...
2020-02-25
+20
Atsakyti
jj
en.wikipedia.org/wiki/Behemoth ;) Žiūrėti...
2020-01-13
+19
Atsakyti
jj
Beijinge :D Pekine Žiūrėti...
2019-07-23
+12
Atsakyti
jj
Nenoriu būti "tas komentatorius", nes apskritai podcastų žanras Lietuvoje gan naujas, smagu, kad judat chebra apie krepšinį ir pasiklausyti fone tikrai smagu.

"Bet".

Karolio sudėtinga klausyt. Reikia šiek tiek pasitempti. Todėl (tikiuosi) konstruktyvūs komentarai, į kuriuos tikiuosi bus atsižvelgta:

1. Klausyk ką kalba partneris. Klausia apie Turkiją ir Vokietiją, atsakinėji apie Fran Vasquezą. Seni. (tik vienas pvz.)

2. Ilgos pauzės ir lėtas tempas. Čia yra enterntainment žanras. Speed it up. Up up up. Kavos išgerk, redbulio ar kolos. Kas padeda.

3. Labai ir labai daug "jei neklystu", "atrodo", "gal". Tai man "atrodo", kitam klausytojui gali kitaip atrodyti, bet kai spėliojat kur kas žaidžia, kai netiksliai sakot serijos rezultatus ir pan. Pasigūglinkit prieš laidą. Temas juk galvojot.

Jei ne prieš laidą, tai prieš išsižiojant pasigūglinkit. Juk nėra sunku kalbėti konkrečiai. Labai nesmagu dėl tų "jei neklystu".

Neklyskit. Ne vaikų darželis. Nenoriu klausytis netikslios informacijos. Ką mąstom?
Žiūrėti...
2019-06-20
+2
Atsakyti
jj
Pagaliau basketnews įdarbino dirbtinį intelektą, nes kaip kitaip paaiškinti tokius sakinius?

"„Visą gyvenimą mano tėvai dirbo tam, kad galėtų įsigyti šią „varnelę“. O dabar čia dirbsiu aš“, – socialiniame tinkle džiaugėsi krepšininkas.

Murėjaus universiteto talentą, jeigu nebus jokių netikėtumų, biržoje turėtų pašaukti Memfio „Grizzlies“.

Kas čia buvo?
Žiūrėti...
2019-05-28
+2
Atsakyti
Ieškau komandos kitam sezonui, pasiūlymų lauksiu el. paštu: giedriun@gmail.com

Nuorodos į statistiką:

http://www.vkl.lt/zaidejai/17911-giedriu...

http://www.sostineskl.lt/zaidejai/giedri...
Žiūrėti...
2015-07-31
+2
Atsakyti
to mantas
Analizė gal ir nieko, tik kad procentai tavo nesigauna: 7 po 100%, o likusiems sudėjai sumoje 530% kai logiškai lieka tik 5 žaidėjai - 500% :) Žiūrėti...
2015-07-29
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.