tešlagalviBobanas atsisakė žaisti atrankos turnyre, o Bjelica negalėjo žaisti dėl traumos. Jauti skirtumą?


Bobanas atsisakė atvykti kol neturi kontrakto, kas yra visiškai racionalu ir protinga.

Aišku buduliam gal tai ir atrodo kaip išdavystė.
Žiūrėti...
2016-07-17
+18
Atsakyti
Tai kaip čia gaunasi kad Bobano neims, nes nežaidė atrankoj, o Bjelicą būtų ėmę nors irgi nežaidė atrankoj? Žiūrėti...
2016-07-17
+5
Atsakyti
Vienintelis scenarijus, kur Raptors nesiūlytų DeRozanui max kontrakto, tai yra jei jiems pavyks prisiviliot Durant.

Na arba bandyt prisirinkt veteranų, bet tada po sezono ar dvejų vėl reikės keist pusę komandos. O kol kas Raptors branduolys jaunas. Taip baisiai žaidžia komanda, bet kažkokie rezultatai yra, taip kad gal pirma reikia palaukt ir pažiūrėt ar tai tikrai buvo viskas ką šitie žaidėjai gali.
Žiūrėti...
2016-06-26
+11
Atsakyti
Koks skirtumas ko reikia Raptors, vistiek tas naujokas iškart neduos labai daug naudos, tai kaip ir beveik bet kuri komanda ims tą žaidėją, kuris jiems atrodo geriausias ir tada galvos kaip iš jo padaryt žaidėją po kokių trijų metų. Žiūrėti...
2016-06-12
-18
Atsakyti
ByronFlamboyant yra teisus. FIBA turnyruose zaidziantys zaidejai nepagerina savo zaidimo nba lygai. Gal del to, skirtingus skillus reikia dobulinti. Kas ziuri nba ir Eurolyga iskart supras didziulis skirtumus. Bet kad zaistu Lietuvos komanda nba stiliumi, turi buti bent keli zaidejai tokio lygio, bet deja, isvisu komandu tik Prancuzai gali zaisti nba stiliumi... Bet ir tai is ju 9 nba zaideju susirenka vos 4-6. Kiti arba traumuoti, arba tokie debilai kaip Noah.


Valančiūnas galės pasipraktikuot kaip atmetinėt kamuolį, kai prieš tave dvigubinama gynyba.
Žiūrėti...
2016-05-28
-20
Atsakyti
djgafferNemanau,kad Torontui būtų labai jau didelė tragedija,jei pralaimėtų-prakeiksmą nuėmė,į pusfinalį pateko.Kaip sakoma,norisi vis daugiau,bet ir taip jau nemažai Raptors pasiekė.Dar ir žinant,kaip žaidžia DD su Lowry.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Labas rytas,

Paskutines rungtynes DD su Lowry, ypač šių playoffų kontekste, sužaidė bene puikiai.
Žiūrėti...
2016-05-15
+14
Atsakyti
FlamboyantHeat turi laimėti vien todėl, kad tik tokiu atveju konferencijos finalas bus įdomus. Raptors, kurie gautų serija sausai i viena kasa, tik padarytų klivlendui paslauga.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


WUT

Tau rimtai Heat kažkuo smarkai geriau atrodo nei Raptors? Ir tai kad tarpusavyje jie kapojasi iki 7 tik sutapimas?

Ir Heat be Whiteside turi milžinišką skylę po krepšiu, kurią Cavs tikrai išnaudos geriau nei Raptors.
Žiūrėti...
2016-05-15
-5
Atsakyti
Komentaruose kaip visada visi komentuoja tik skaičius. Lowry su DeRozan sužaidė labai geras rungtynes, taip galbūt nepakrito rungtyniu gale, bet jie buvo labai efektyvūs. Vakar kaip niekad daug jie veržėsi prie krepšio ar net žaidė nugara, tai buvo visiškai kitoks žaidimas. Dėl to jie kartu metė 17 baudų rungtynėse, kuriose ketvirtame kėlinyje Heat nereikėjo siųsti žaidėjų mesti baudų.

Ko reikėjo kad Raptors laimėtų? Kad sužaistų Joseph, Caroll, arba Ross. Ross išskyrus kelis dejimus vėl mėtė blogus tritaškius ir eilinį kartą neišnaudojo savo fizinio pranašumo. Joseph lyg ir bandė daryt ką reikėjo, bet prametė daug gana neblogų metimų prasiveržus. Caroll šį kart nelabai išvis ką bandė daryt puolime, bet brautis į baudos aikštelę jis tikrai gali.

Biyombo... Jei jis sužaistų Raptors būtų labai lengva, bet puolime jis yra visiškas medis, net jei ir atsikovoja kamuolius tai dar nieko nereiškia, nes konvertuot juos į taškus jam yra labai sunku. Trypčiojimai, kamuolio nuleidimas žemyn, kai tik pradės blėst jo atletiškumas galės iškart baigt karjerą.

Taip pat Raptors turėtų kažkiek guost tai kad žais namie ir teisėjai turėtų priimt daugiau sprendimų jų naudai. Nes prie kitokio teisėjavimo Goran "Elbows" Dragič būtų sedėjęs ant suolo prisirinkęs pražangų puolime. Taip pat visiškas wtf buvo Biyombo pataisymo neįskaitymas, kai akivaizdžiai kamuolys buvo pakankamai toli nuo lanko (eilinį kartą: nafig reikalinga ta peržiūros sistema jei negalima naudot kada reikia). Nors reikia pripažint prieš Wade beveik nešvilpė labai smulkių prisilietimų
Žiūrėti...
2016-05-14
+11
Atsakyti
saunuoliai, greit pataisetbeje, pagal efektyvuma Jonas uzima 9 vieta lygoje, o skaiciuojant per 48 min uzima 3vieta, praleisdamasi prieki tik Boguta su Kanteriu


Labai geras indikatorius, kad efektyvumas nieko nereiškia. Nes nei Bogut nei Kanter net nėra iš top 3 žaidėjų savo komandose.
Žiūrėti...
2016-05-08
-2
Atsakyti
PlatinaO kur dingo Boshas?


Boshas turi kažkokių keistų problemų su kraujotaka ar dar velnias žino kuo, jam kai žaidė pradėjo formuotis krešuliai, tai Heat nusprendė neberizikuot. Nors pats Bosh sako kad yra pasiruošęs žaist.
Žiūrėti...
2016-05-08
-12
Atsakyti
Gerai kad pagaliau Casey atėjo į protą, leist Joną žaist visą ketvirtą kėlinį. Aišku jo pabaigoje Jonas vietom sunkiai gaudė kvapą, bet nepanašu kad šioje serijoje Biyombo sugebės ką nors nuveikti. O leisti mažą sudėtį turbūt būtų parankiau Heat.

Džiugu kad Ross šioje serijoje atėjo žaist, o ne mėtyt nesąmonių. Lowry irgi sužaidė bent jau ne visiškai apgailėtinai.
Žiūrėti...
2016-05-06
-6
Atsakyti
Taip gerai Raptors pradėjo rungtynes, o pabaigos net nebuvo verta žiūrėt :/

Jei ankščiau Scola buvo starto penketo nevertas žaidėjas, tai dabar sunku paaiškint ką ten veikė ir Patterson. Gal sekančiose rungtynėse vėl verta pabandyt išleist Scolą bent pačiai rungtynių pradžiai, jei Patterson taip įpratęs kilt nuo suolo.

Kad ir kaip ankščiau banguotai žaisdavo Lowry tikrai darosi panašu, kad ta banga į viršų greitu metu nepakils. DeRozan tiesiog privalo kitas rungtynes sužaisti gerai, nes tikėtis kad suolas vėl sumes viską yra truputį naivu.

Valančiūnas vėl buvo sėkmingai atkirstas daugumoje situacijų ir be geros kovos dėl kamuolių kažko daugiau nelabai gali pasiūlyt. T.y. jei kitiems žaidimas vėl neis tai Jonas nebus mesijas kuris ištrauks komandą.
Žiūrėti...
2016-04-30
+15
Atsakyti
zirniskuo jis komerciskai patrauklus jeigu visi varo i totalu minusa? Barca pernai gavo pajamu ~6mln eur isleido 30mln, primesk, kad jie savoj lygoje dar uzdirba pinigus, tai moneylygos patrauklumas visai abydnas. Eurolygos vardas parduodas vos uz kelis milijonus, tai isivaizduok kaip cia mato remejai toki renginuka, cia net nera normalaus lankomumo, vienetai klubu turi fanus, kurie uzpildo arenas.Sportine prasme - jau minejau, zaidejui cia nera salygu tobuleti, per mazai konkurencingu rungtyniu. Bet cia ale grozis grupiu varzybu, visos svarbios..


Na visų pirma vadovai nėra visiški teroristai, kurie be kalbų nieko daugiau nėra nuveikę.

Kuo pagristos FIBA pasakos apie kažkokius magiškus pelnus? Sukurs produktą kurį dešimtys ar šimtai milijonų žiūrės per TV? Ne?.. Tai iš kur tada tie pinigai?

Ir šiaip Europoje sportas ne visai yra verslas. T.y. net futbole kuris Europoje yra aukščiausiame lygyje dauguma klubų neuždirba, ką jau kalbėt apie visokius FC Barcelona kurie būdami pačiame viršuje metai iš metų dirba nuostolingai.
Žiūrėti...
2016-04-24
+4
Atsakyti
FlamboyantVakar ziurejau varzybas. Tikrai, sutinku, tie du raptors geradejai tikrai yra didele priezastis del tokio begalvisko zaidimo. Apgailetini metimai, kazkokie kvaili sprendimai ir visiskas mano akiai elementaraus taktinio puolimo badas. Bet ju per daug irgi nekaltinciau, nes jie visa sezona taip zaide. O kas veike sezono metu, atkrintamosiose staigiai nepakeisi. Treneris nera begalvis, nes jis eme 2 vieta rytuose, tat jei galit geriau - irodykit! Bet viena as tikrai pasakysiu, nu negi jus tikrai, tikrai nuosirdziai, manot kad per J Valanciuna zaisdami laimetu? Kaip? Nuolat imesdami jam "laisvam" kamuoli ir tas sumusta Chamberleno rekorda imesdamas virs simto vienas pats? Jis nesusikuria progu, prie uso gaves kamuoli arba apvirsta arba meta puskabli kuris visiskai negarantuotas. Sutinku, gal tai geriau nei nesamoningi dvieju begalviu metimai, bet tas Jonas tikrai nera ju issigelbejimas. Ir kamuoliu neatkovoja nes nebuvo tip inu.Kas mane vakar labiausiai uzkniso tai tas absurdiskas abieju komandu lakstymas is vienos aikstes i kita. Sarmata ziureti, nuobodus ir begalviskas zaidimas.Ei Jonai, turbut dabar labiausiai gaila kad teks losti 6 varzybas!!!


Raptors reikia daugiau veržtis prie krepšio, tada ir šiaip metimai būtų mažiau iš nesąmonių srities, mestų daugiau baudų ir Jonas gautų kamuolius geresnėse situacijose.

O jei prieš Jona gynybos nedvigubina, tai gal jau tikrai geriau jam palikt žaist vienas prieš vieną.
Žiūrėti...
2016-04-24
-6
Atsakyti
Originalios Donato traumos simptomai buvo ne nugaros skausmai, o dėl užspausto nervo nusilpusi koja. Bent kažkiek vilties tikrai yra, kad tai nesusiję.. Žiūrėti...
2016-01-03
+4
Atsakyti
Crawford...turiu pasitraukti kol aikštelėje nepradėjau atrodyti kaip senas kvailys


Na maždaug dešimtmečiu pavėlavo, bet geriau vėliau nei niekad
Žiūrėti...
2016-01-02
+1
Atsakyti
Ulanovas rado kaip apeit Krapiko sodinimus už techninę pražangą. Žiūrėti...
2015-10-23
+12
Atsakyti
Casey iš esmės yra teisus. NBA yra labai mažai centrų, kurie yra verti būti aikštėje lemiamais momentais. Čia net neina kalba apie gero įžaidėjo trūkumą, nes net ir su geriausiu komandiniu žaidimu lygoje, Spurs centrai tapo iš esmės nereikalingi (šį sezoną aišku bus kitaip). Tiesiog praėjo tie laikai, kur vien dėl ūgio ima į NBA ir duoda žaist.

Vienintelis dalykas keliantis abejonių yra Scola. Gynyboje su juo tikrai nebus geriau nei su Jonu, o puolime Raptors labai retai siunčia kamuolius į baudos aikštelę. Galbūt tam įtakos turėjo tai, kad Jonas, su savo keistais judesiais, vis vien be konkurencijos būdavo pats geriausias post žaidėjas komandoje. Bet jei kamuoliai pradės eit į baudos aikštelę, tai turėtų ir Jonas jų sulaukt daugiau.
Žiūrėti...
2015-07-19
+19
Atsakyti
madNa išėjo Hansbrough A.Johnson L.Williams Vasquez atėjo Biyombo Carroll Joseph Grant nžn gal ir daugiau pokyčių ivyko, bet susilpnėjo Raptors tai tikrai Johnson buvo labai svarbus jai ne pats svarbiausias L.Williams ir buvo svarbus, Grantas bus žvėris, bet Carroll tiek nevertas tai faktas dar jai Derozan liks tai agonijoj bus Raptors per PO


Johnson buvo traumų maišas, kur buvo tik laiko klausimas kada juo atsikratys. Taip būdamas sveikas, jis tikrai nešdavo daug naudos, bet labai jau dažnos jo traumos pastaruosiuose sezonuose tikrai neteikia vilčių, kad ateity bus geriau.

Carroll yra tikrai geriausias F, kokį jie turėjo per paskutinius trejus metus. Ypač gerai nuteikia tai, kad jis taip pat gerai ginasi, kas iš esmės buvo pagrindinis Raptors achilo kulnas. Williams ir Vasquez yra nuotaikos žaidėjai, su prasta gynyba. Jei treneriai sugebės ne tik paimt ant popieriaus gerus gynėjus, bet ir šiaip priverst komandą gintis, tikrai nebus blogiau nei praeitais metais.
Žiūrėti...
2015-07-06
-8
Atsakyti
Gal gali šiauliečiai ar kas šiaip jį daugiau matę pakomentuot ką jis gali? Nes iš visokių highlight reel'ų atrodo, kad tik 2x2 moka žaist. Kaip pas jį su metimu, žaidimu nugara, gynyba ir t.t.? Žiūrėti...
2015-07-06
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
1 2  »