Lietuvos krepšinio lyga

Naujienos
Prieš 19 val.
Lukas Malinauskas, Karolis Tiškevičius ir Jonas Lekšas atsako į BN prenumeratorių klausimus. Tai – dalis epizodo, o visą laidą gali matyti „BasketNews.lt“ veiklą BN+ sistemoje remiantys žmonės: SPAUSTI ČIA BN+ temos:
2024-03-26
Kovo 26 d. įvyko LKL Drausmės posėdis, kuriame buvo sprendžiamas klausimas dėl Gyčio Viliaus apeliacijos. LKL paliko galioti pirminį sprendimą ir geriausiam Lietuvos teisėjui paskyrė suspendavimą nuo teisėjavimo čempionate sankciją.
2024-03-26
Kauno „Žalgirio“ lyderis Keenanas Evansas jau antrą sezoną Eurolygoje žiba vilkėdamas žaliai baltus marškinėlius. Amerikietis prieš dar vieną išbandymą Eurolygoje praleido vakarą su „Žalgiris Insider“ klubo nariais, pasakojo apie sezono pakilimus ir duobes bei atsakė į daugybę sirgalių klausimų.
2024-03-26
Vilniaus „Wolves“ trenerių štabe įsivažiuojantis Mindaugas Brazys pasisakė apie savo buvusios komandos Klaipėdos „Neptūno“ rezultatus bei apibūdino darbą sostinėje.
2024-03-26
Pirmadienio vakaras Klaipėdos „Neptūno“ kapitonui Deividui Gailiui baigėsi itin neįprastomis aplinkybėmis. Iš rungtynių Utenoje jis buvo išgabentas greitosios pagalbos automobiliu, o gydymo įstaigoje Vilniuje jam buvo susiūta lūpa.
2024-03-26
Lietuvos krepšinio lygos (LKL) reguliariajam sezonui pasiekus paskutinį trečdalį, naudingiausių žaidėjų sąrašo viršūnėje įsitvirtino Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ lyderis Zane'as Watermanas. Pats 28-erių puolėjas visus nuopelnus skiria Gediminui Petrauskui bei Jonui Mačiuliui.