Naujienos » Donatas Urbonas
2024-03-26
Matas Buzelis tryško pasitikėjimu ir gera nuotaika jo vardo turnyro garbei NBA suorganizuotoje nuotolinėje spaudos konferencijoje. Daugybės klausimų apie Lietuvos rinktinę iš Europos žiniasklaidos atstovų sulaukęs 19-metis lietuvis, kuriam prognozuojamas šaukimas pirmajame NBA naujokų biržos šešete, siuntė žinutę varžovams.
2024-03-14
Kauno „Žalgiris“ baigia derinti naują kontraktą su amerikiečiu snaiperiu Brady Maneku, praneša BasketNews šaltiniai. Praėjusią vasarą Lietuvos čempionai su Maneku susitarė dėl sutarties pagal formulę 1+1. Tačiau žaliai balti nusprendė užtikrinti Eurolygos debiutanto ateitį Kaune ir įteiks jam naują kontraktą.
2024-03-04
Puikų sezoną žaidžiantis Tadas Sedekerskis sutarė dėl naujo ilgalaikio kontrakto su Vitorijos „Baskonia“, praneša BasketNews šaltiniai. BasketNews žiniomis, 26 metų 206 cm ūgio puolėjas įsipareigojo vilkėti „Baskonia“ marškinėlius iki 2029 metų, bet jo sutartyje numatytos išėjimo į NBA galimybės.
2024-02-04
Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ ruošia pastiprinimą lemiamoms Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) ir Lietuvos krepšinio lygos (LKL) kovoms. BasketNews žiniomis, panevėžiečiai artėja prie susitarimo su 29 metų 183 cm ūgio įžaidėju Diante Baldwinu. Baldwinas sezoną pradėjo Vokietijoje, Veisenfelso „Syntainics MBC“ komandoje.
2024-01-14
Austino Hollinso etapas Kaune baigiasi. BasketNews žiniomis, „Žalgiris“ atsisveikins su 32 metų amerikiečiu ir tęs naujo žaidėjo paieškas. BasketNews šaltinių teigimu, Lietuvos čempionai jau kurį laiką ieško krepšininko, kuris žaistų gynėjo pozicijoje. Puolėjų grandyje Andrea Trinchieri laukia pastiprinimo iš sugrįžtančio Arno Butkevičiaus.
2023-12-27
Praėjusio sezono Vilniaus „Ryto“ vedlys Marcusas Fosteris yra pakeliui link sugrįžimo į Lietuvos sostinės klubą. Tinklalapio BasketNews žiniomis, „Rytas“ su Fosteriu derina paskutines kontrakto detales. Fosteris „Ryto“ marškinėlius užsivilks iki šio sezono pabaigos. Netrukus po BasketNews paskelbtos naujienos „Rytas“ apie susitarimą patvirtino oficialiai.
2023-12-15
Kauno „Žalgirio“ rūbinė penktadienio rytą kunkuliavo emocijomis. Į treniruotę susirinkę krepšininkai, BasketNews žiniomis, išsikvietė pokalbiui klubo vadovus ir jiems pareiškė nesutinkantys su trenerio Kazio Maksvyčio atleidimu. Po pokalbio krepšininkai su treneriu Maksvyčiu nuėjo į rūbinę vaizdo peržiūrai, o sprendimas buvo paliktas klubo vadovybei.
2023-12-13
Šarūno Jasikevičiaus karjera krypsta į Turkiją. Tinklalapio BasketNews žiniomis, 47-erių kaunietis artėja prie susitarimo su Stambulo „Fenerbahče“. BasketNews šaltinių teigimu, Šaras su turkais baigia derinti 2,5 metų trukmės kontraktą. Dar neaišku, ar lietuvis spėtų stoti prie „Fenerbahče“ vairo artimiausiose Eurolygos rungtynėse penktadienį su „AS Monaco“.
2023-11-27
Vilniaus „Ryto“ legionierius Justinas Gorhamas patraukė Eurolygos klubo dėmesį. BasketNews žiniomis, į priekinės linijos žaidėjo paiešką suskubęs Stambulo „Anadolu Efes“ kreipėsi dėl Gorhamo galimybės persikelti į Turkiją. Šaltinių teigimu, Gorhamas yra vienas iš dviejų pagrindinių kandidatų papildyti Erdemo Cano ekipą.
2023-11-22
Aiškėja mūšių laukas, kuriame vasarą Lietuvos rinktinė kovos dėl vieno iš keturių likusių kelialapių į olimpines žaidynes. BasketNews žiniomis, Ispanija, Graikija, Latvija ir Puerto Rikas yra favoritai organizuoti keturis atrankų turnyrus, kurių nugalėtojai iškovos bilietus į Paryžių.
2023-11-11
Įtampos po sunkaus Europos taurės starto neatlaikęs Slobožanskės „Prometey“ klubas, kuriam atstovauja Arnoldas Kulboka, imasi radikalių permainų. BasketNews žiniomis, Ukrainos komanda ketina atsisakyti keturių krepšininkų paslaugų: dviejų amerikiečių Marcuso Keene'o ir Rashardo Kelly bei dviejų ukrainiečių Viacheslavo Petrovo ir Andriijaus Voinalovychiaus.
2023-10-27
Karolis Lukošiūnas gali praverti G lygos duris. BasketNews žiniomis, 26 metų 195 cm ūgio krepšininkas pateikė paraišką dalyvauti G lygos naujokų biržoje. Jei bus pašauktas, Lukošiūnas prisistatys į G lygos komandos treniruočių stovyklą ir pretenduos patekti į pagrindinę sudėtį.
2023-09-03
Emocingiausias pasaulio čempionato treneris Gianmarco Pozzecco nesuka galvos dėl būsimo varžovo ketvirtfinalyje. Dabar jo tikslas – atšvęsti italų sugrįžimą į stipriausių pasaulio pirmenybių komandų aštuonetą po 25 metų pertraukos.
2023-09-02
Tai buvo klausimas, kuris privertė buvusią NBA žvaigždę pasijausti senuku. BasketNews sugrąžino Grantą Hillą į jo paskutinį FIBA turnyrą su JAV rinktine.
2023-08-30
18 taškų pirmoje rungtynių su Jordanija pusėje surinkęs Anthony Edwardsas žaidė JAV rinktinės rezultatyvumo rekordo ritmu, kai Steve'as Kerras dėl triuškinančio skirtumo nusprendė patausoti savo lyderį.
2023-08-29
„Chūch!“ – atsikvėpė Jonas Valančiūnas, be kluptelėjimų su Lietuvos rinktine peržengęs pirmąjį pasaulio čempionato grupės varžybų etapą. Nacionalinė komanda 91:71 susitvarkė su Juodkalnija ir į antrąjį etapą išsinešė tris pergales.
2023-08-25
Donatas Motiejūnas išsišiepė „Mall of Asia“ arenos žurnalistų zonoje, kai savo telefone parodžiau jam seną nuotrauką. „Oi, prisimenu labai gerai“, – šypsojosi 32-ejų lietuvis, paklaustas, ar ši fotografija jam kelia kokius nors prisiminimus.
2023-08-03
Deividas Sirvydis po trejų metų pertraukos grįžta žaisti į Lietuvą. BasketNews žiniomis, 23 metų 203 cm ūgio lietuvis susitarė su Panevėžio „7bet-Lietkabeliu“. Apie tai pirmasis pranešė Rokas Pakėnas iš 15min. Netrukus apie tai oficialiai pranešė Aukštaitijos komanda.
2023-07-31
„O jūs negalit pasiskambinti tiesiog po visko?“ – leisdamasis laiptais į „Kalnapilio“ arenos tunelį, pusiau juokais, pusiau rimtai Mindaugas Kuzminskas pasiteiravo dviejų BasketNews žurnalistų, kai po pergalės prieš Ukrainą 100:72 kalbinome Donatą Motiejūną bei Vaidą Kariniauską.
2023-07-26
Vilniaus „Rytas“ ruošiasi pergalei žaidėjų turguje. BasketNews žiniomis, sostinės klubas artėja prie susitarimo su komandos kapitonu Margiriu Normantu. 26 metų 193 cm ūgio gynėjas baigia derinti naujo kontrakto detales ir yra pasiryžęs toliau vilkėti „Ryto“ marškinėlius.
1 2 3 ··· 6 ··· 9 ··· 12 ··· 15 ··· 18  »