Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Iki olimpinių žaidynių pradžios likus aštuonioms dienoms, Venesuelos rinktinė neteko ryškiausios šalies žvaigždės Greiviso Vasquezo. 29-erių metų 198 cm ūgio gynėjas paskelbė dėl čiurnos traumos negalėsiantis dalyvauti Rio de Žaneire vyksiančiose žaidynėse.

„Po konsultacijų su Bruklino „Nets“ ir komandos medikų personalu, man buvo patarta nežaisti olimpinėse žaidynėse. Būtų buvusi garbė ir svajonė kartu su komandos draugais atstovauti Venesuelai Rio de Žaneire, tačiau klubo atstovai patikino, jog šiuo metu turiu pasveikti ir pasiruošti artėjančiam NBA sezonui. 

Tai – geriausias sprendimas ne tik dėl artėjančių metų NBA lygoje, tačiau apskritai mano karjerai. Linkiu sėkmės saviškiems olimpinėse žaidynėse ir nuoširdžiai tikiu vėl sulaukti galimybės tapti rinktinės nariu ateityje“, – rašė Vasquezas.

Venesuelietį vis dar nesugebėjo atsigauti po čiurnos traumos, kuri jį kamavo praėjusiame sezone. Prisijungęs prie Venesuelos rinktinės, Vasquezas sužaidė tik vienerias rungtynes.

Pastarąjį sezoną Milvokio „Bucks“ ekipai atstovavusi Venesuelos žvaigždė NBA sužaidė tik 23 rungtynes, per kurias vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 19 minučių, rinkdavo po 5,5 taško, atkovodavo po 2 kamuolius ir atlikdavo po 4 rezultatyvius perdavimus.

Šį tarpsezonį Vasquezas su „Nets“ pasirašė vienerių metų trukmės ir 5 milijonų JAV dolerių vertės sutartį.

Venesueliečiai A grupėje žais kartu su JAV, Prancūzija, Serbija, Kinija ir Australija. 

Komentarai:
spectre chubby to marokak
Visgi penktadienis :D
2016-07-30
+3
Atsakyti
s
Basketnewsas jau persidirbo šiandien, jau pradėjo grupes maišyti olimpinių žaidynių
2016-07-29
+6
Atsakyti
Anonimas
:DD venesuela kitoj grupei
2016-07-29
+1
Atsakyti
gerai cia nupjovet :D:D
2016-07-29
+9
Atsakyti
21
Venesuela kitoj grupėj
2016-07-29
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.