Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Festuso Ezeli jau netekusi Nigerijos rinktinė gali netekti ir antrosios savo žvaigždės. Skelbiama, kad Rio de Žaneiro olimpiadoje afrikiečiams gali nepadėti ir Al-Farouqas Aminu.

Pasak pranešimų, krepšininkas artimiausiu metu gali nutraukti pasiruošimą olimpinėms žaidynėms ir palikti Nigerijos rinktinės stovyklą, kadangi šalies federacija neranda lėšų sumokėti už 15 tūkst. JAV dolerių siekiantį žaidėjo draudimą.

Pernai Aminu pasirašė 30 mln. JAV dolerių vertės kontraktą su Portlando „Trail Blazers“ ir kitą sezoną užsidirbs apie 7,7 mln. JAV dolerių.

Nigerijos rinktinė olimpiados grupių etape bus lietuvių varžovė. B grupėje taip pat varžysis Ispanija, Brazilija, Argentina ir Kroatija.

Komentarai:
djgaffer
Nuo to tik mum geriau.Kuo mažiau lyderių pas varžovus,tuo mūsų rinktinei bus lengviau.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-07-31
-7
Atsakyti
Olimpiada
Cia tie draudimai aburdas - olimpiadu rengejai ir taip xaliavai isnaudoja sportininkus, faktiskai visus draudimus kai nieko turetu moketi. As kai paskaitau, kad rinktines finansuojamos is biudzeto - absurdas ir tiek.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-07-31
+1
Atsakyti
100
ten už dyka lošia visi žaidėjai, organizatoriai kraunasi milijonus gal net milijardus iš Olimpiniu, nx jam mokėt dar pačiam?
2016-07-31
Atsakyti
a
O tai pas jau tipo negali susimokėti ?
2016-07-31
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.