Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Su Vitorijos „Laboral Kutxa“ išsiskyręs 29-erių metų 191 cm ūgio universalus gynėjas Fabienas Causeuras karjerą tęs Vokietijoje.

Paskelbta, kad prancūzas sudarė vienerių metų kontraktą su galimybe jį pratęsti dar vienam sezonui su Bambergo „Brose Baskets“.

Causeuras Vitorijoje žaidė pastaruosius ketverius metus. Praėjusį sezoną jis Eurolygoje vidutiniškai pelnydavo po 10,3 taško, atkovodavo po 3,1 ir perimdavo po 1,1 kamuolio bei atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus.

Eurolygos finaliniame ketvete žaidusi „Laboral Kutxa“ kitą sezoną pasitiks itin pasikeitusi – komandą paliko lyderiai Adamas Hanga, Ioannis Bourousis, Mike'as Jamesas, Davisas Bertanis ir Darius Adamsas, taip atsarginiai žaidėjai Causeuras bei Michaelas Rollas.

Komentarai:
Užtat turės du futbolistus. Pridėjus tris ledo ritulininkus ir vandensvydininką gausis labai universali komanda.
2016-08-02
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.