Nuotr.: Fotodiena.lt/E. Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E. Blaževičius

Trejus metus Utenos „Juventus“ garbę gynęs 28-erių metų 194 cm ūgio Edgaras Stanionis sugrįžta į NKL pirmenybes.

BasketNews.lt“ žiniomis, „Juventus“ nusprendė nepasinaudoti galimybe pratęsti kontrakto, o laisvuoju agentu tapęs gynėjas jau susitarė su Šakių „Vyčiu“.

Prieš išvykdamas į „Juventus“ Stanionis žibėjo būtent Šakių klube, kuris tuomet dar vadinosi „Zanavyku“.

2012-2013 metų sezone jis NKL pirmenybėse vidutiniškai pelnydavo po 23,6 taško ir tapo rezultatyviausiu lygos žaidėju. Stanionis taip pat atkovodavo po 6,6 kamuolio ir atlikdavo po 3,1 rezultatyvaus perdavimo.

Praėjusį sezoną krepšininkas dėl kryžminių kelio raisčių traumos LKL sužaidė vos 5 rungtynes, o per jas vidutiniškai pelnydavo po 1,2 taško.

Prieš traumą atakuojantis gynėjas žaidė kur kas geriau – 2014-2015 metų sezone LKL jis vidutiniškai per 22 minutes pelnydavo po 8,2 taško ir atkovodavo po 2,9 kamuolio.

Šiandien klubas pranešė, kad komandą oficialiai pratęsė sutartį su Pauliumi Beliavičiumi. „BasketNews.lt“ žiniomis, komanda taip pat pasiekė susitarimą su Ernestu Serkevičiumi ir Marijumi Užupiu.

 

Komentarai:
Romka damusis
Super

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-08-05
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.