Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Su dideliomis ambicijomis į Atlantos „Hawks“ komandą persikėlęs Dwightas Howardas svajoja apie Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) čempionų titulą.

Po nesėkmingų sezonų Los Andželo „Lakers“ ir Hjustono „Rockets“ ekipose, 30-metis 211 cm ūgio vidurio puolėjas pasirengęs vėl būti tuo dominuojančiu žaidėju kaip Orlando „Magic“ gretose.

Howardo atgimimu tiki ir vienas „Hawks“ klubo pagrindinių žaidėjų Kentas Bazemore'as.

„Prisiviliotas Dwightas, kuris yra vienas labiausiai dominuojantis visų laikų centras. Howardas pasirengęs vėl atsiskleisti. Jis atrodo labai alkanas. Teko kalbėtis su juo kelis kartus ir atrodo, kad po visų sunkių laikų jis tam tam yra pasiruošęs. 

Atlanta – jam puiki vieta, skirtingai nei Los Andžele ir Hjustone. „Hawks“ bus jo komanda. Howardas žaidė finale ir rungtyniavo prieš stiprius klubas. Mes norėjome, kad jis būti mūsų lyderiu ir manau, jog jis tai gali padaryti“, – kalbėjo Bazemore'as.

Po trijų sezonų „Rockets“ komandoje Howardas šį tarpsezonį su „Hawks“ sukirto rankomis dėl trejų metų ir 70,5 mln. JAV dolerių vertės kontrakto.

Komentarai:
Hovardas buti
...rungtyniavo prieš stiprius klubas. Mes norėjome, kad jis būti mūsų lyderiu...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-08-06
-4
Atsakyti
Anonimas
Turėtu užsiausti su Schroderio pagalba, gera vieta jam ten.
2016-08-05
-3
Atsakyti
Anonimas
faktas kad Hawks jam seksis geriau nei lakersuose ar rockets.
2016-08-05
-2
Atsakyti
...
Kazin ar primadona sugebes vel tapti vyru
2016-08-05
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.