Nuotr.: Fotodiena.lt/P.Peleckis
Nuotr. Fotodiena.lt/P.Peleckis

Simo-Sanderio Vene karjera po dešimtmečio Kauno „Žalgirio“ komandoje krypsta į Rusiją. Šią žinią Estijos žiniasklaidai atskleidė po rungtynių su Brazilija kalbintas Paulius Jankūnas, kuris su 25-erių metų estu palaiko itin šiltus santykius.

„Žinau, kad jis žais Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“ komandoje. Mes dažnai susirašinėjame vienas su kitu. Jis buvo vienas pagrindinių „Žalgirio“ žaidėjų, tad mums jo tikrai trūks.

Linkiu jam didžiausios sėkmės. Tikiuosi, jog jis gaus daug žaidimo laiko ten ir be abejo, seksiu jo rezultatus“, – kalbėjo „Žalgirio“ kapitonas.

Vene praėjusį sezoną Eurolygoje vidutiniškai rungtyniaudavo po 12 minučių, pelnydavo po 3,3 taško ir atkovodavo po 1,6 kamuolio. Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) jo statistiniai rodikliai buvo kiek aukštesni: vidutiniškai po 4,3 taško ir 2,9 atkovoto kamuolio per 14 žaidimo minučių.

Aukštaūgs kitą sezoną į Lietuvą tikrai sugrįš, kadangi „Nižnij Novgorod“ komanda kartu su Panevėžio „Lietkabeliu“ rungtyniaus Europos taurės turnyro A grupėje. Joje taip pat varžysis Atėnų AEK, Zagrebo „Cedevita“, Las Palmo „Herbalife Gran Canaria“ ir Zeliona Guros „Stelmet“.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.