Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Pasibaigus sezonui Detroito „Pistons“ gynėjas Reggie Jacksonas nedvejodamas tarė, kad kitas sezonas jo komandai bus ypatingai sėkmingas. Vasarai artėjant į pabaigą, vienas ekipos lyderių savo minčių neišsižada.

Jo teigimu, „Pistons“ kitą sezoną gali žygiuoti ypač toli ir viskas priklausys tik nuo pačių komandos krepšininkų nusiteikimo. 

„Mes galime eiti taip toli, kaip tik patys to norime. Bet tai susiję su vidiniu komandos augimu. Ne viskas priklauso nuo įgūdžių aikštelėje, tai yra ir psichologinis iššūkis. Reikia nusiteikti nešti tą naštą viso sezono metu“, – uždegančiai kalbėjo Jacksonas.

Praėjusį sezoną „Pistons“ sugebėjo prasibrauti į atkrintamąsias, tačiau jose serijoje iki keturių pergalių 0:4 buvo sumindyti būsimos čempionės Klivlando „Cavaliers“ komandos.

Anot Jacksono, jo ekipos draugams žaidimas svarbiausiose NBA kovose tapo neįkainojama patirtimi.

„Praėjusį sezoną mes pasiekėme atkrintamąsias, bet kartą paragavus, norisi daugiau. Praėjusį sezoną tik aš vienintelis iš mūsų startinio penketo vyrukų buvau žaidęs atkrintamosiose. Bet aš mačiau mūsiškius, kaip jie laukė tų kovų, kaip jie kovojo. Nors tai truko neilgai, tik ketverias rungtynes, bet manau, kad mes buvome tam pasiruošę.

Mes gavome daug naudingos patirties. Matyti degančias komandos draugų akis... Jie tikrai norėjo daugiau“, – sakė krepšininkas.

Šią vasarą „Pistons“ klubas pasirašė sutartis su Jonu Leueriu, Ishu Smithu, Bobanu Marjanovičiumi, Michaelu Gbinje, Henry Ellensonu ir penkeriems metams pratęsė kontraktą su lyderiu Andre Drummondu.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.