Nuotr.: fiba.com
Nuotr. fiba.com

Vieni talentingiausių Lietuvos septyniolikmečių – Arnas Velička, Ignas Sargiūnas, Grantas Vasiliauskas ir Lukas Uleckas Rugsėjo 7-ąją vyks į Suomiją. Šie trys krepšininkai pakviesti į prestižinę FIBA ir NBA organizuojamą „Basketball Without Borders“ (BWB) stovyklą.

Stovykla sutrauks 41 talentingiausią jaunuolį iš 22 Europos valstybių. Šią vasarą projektas jau minėjo 15-os metų sukaktį.

Jauniesiems talentams patarimus žarstys tokie NBA krepšininkai kaip Cole'as Aldrichas (Minesotos „Timberwolves“), Jerrydas Baylesas (Filadelfijos „76ers“), Spenceris Hawesas (Šarlotės „Hornets“), Beno Udrihas (Majamio „Heat“) bei Andre Milleris.

Prie jų prisijungs buvusios Europos žvaigždės – Vladimiras Radmanovičius, Hanno Mottola ir Ronny Turiafas.

Stovykloje dalyvaus ir NBA treneriai – Lionelis Hollinsas, Jamahlas Mosley, Ryanas Saundersas bei Joe Wolfas.

Nuo 2001 metų stovykloje įvairiuose pasaulio kampeliuose sportavo jau 2500 jaunųjų talentų iš 131 skirtingos šalies. 43 iš jų buvo pakviesti NBA naujokų biržoje, o praėjusio sezono NBA komandų sudėtyse buvo 21 šioje stovykloje sportavęs krepšininkas.

Komentarai:
M
Sakot trys krepsininkai ane....?
2016-09-02
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.