Nuotr.: LaPresse – Scanpix
Nuotr. LaPresse – Scanpix

Prie Tel Avivo „Maccabi“ komandos prisijungęs naujokas Coltonas Iversonas turi ambicingą tikslą.

Jis kartu su pernai krachą patyrusia Izraelio ekipa ketina reabilituotis artėjančiame sezone bei vėl kautis dėl Eurolygos čempionės titulo.

„Prieš persikeliant į „Maccabi“, peržvelgiau suburtą sudėtį ir likau nustebęs. Ši komanda žais Eurolygos finalo ketverte ir kovos dėl čempionų titulo“, – pareiškė Iversonas.

Praėjusį sezoną Turkijoje praleidęs Iversonas dar turėjo vienerius metus galiosiantį kontraktą su Izmiro „Pinar Karšiyaka“, tačiau jai šį tarpsezonį tapo per brangus.

Su Izraelio ekipa sutartį vienam sezonui pasirašęs aukštaūgis praėjusį sezoną Eurolygoje vidutiniškai rungtyniaudavo po 17 minučių, pelnydavo po 9,9 taško, atkovodavo po 4,9 kamuolio bei rinkdavo po 11 naudingumo balų.

Komentarai:
p
nesvaik apart amerikiciu daugiau visi vidutiniokai
2016-09-15
+1
Atsakyti
marokak
sudetis isties nesveika,dar kai pasveiks Miller tai kazkas tokio bus, Goudelock,weems,Miller,Rudd ant popieriaus ,geriausia sudeti turi maccabi europoje
2016-09-15
-10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.