Nuotr.: Sputnik – Scanpix
Nuotr. Sputnik – Scanpix

Atėnų „Panathinaikos“ Aleksandro Gomelskio taurės turnyrą baigė pergale. Graikai kovoje dėl trečiosios vietos 69:58 (12:15, 12:18, 24:12, 21:13) palaužė Kazanės UNIKS.

Po dvidešimties žaidimo minučių „Panathinaikos“ varžovams nusileido 24:33. Visgi po trečiojo kėlinio Atėnų klubas jau pirmavo 48:45, o paskutinio ketvirčio metu persvarą padidino iki dviženklės.

Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidė K.C. Riversas, kuris pelnė 12 taškų. Ioannis Bourousis pridėjo 11 taškų ir 10 atkovotų kamuolių, o Nikos Pappas ir Jamesas Gistas pelnė po 9 taškus.

Pralaimėjusių gretose Artiomis Parachovskis surinko dvigubą dublį – įmetė 15 taškų ir sugriebė 10 kamuolių. Coty Clarke'as pridėjo 10 taškų ir 5 atkovotus kamuolius.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.