Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Šią vasarą į Orlando „Magic“ ekipą iškeistas Serge'as Ibaka, regis, yra pasiryžęs pratęsti sutartį. Į Orlandą 27 metų 208 cm ūgio puolėjas buvo iškeistas mainais už Victorą Oladipo, Ersaną Ilyasovą ir Domantą Sabonį.

Specialistai šiuos mainus vertina atsargiai, nes Ibaka kitą vasarą taps laisvuoju agentu ir turi galimybę palikti komandą. Visgi sezono starte aukštaūgis prasitarė, kad svarsto galimybę Orlando ekipoje žaisti iki karjeros pabaigos.

„Aš svarstau apie galimybę „Magic“ komandoje žaisti iki karjeros pabaigos“, – pasakojo Ibaka.

„Aš visiškai negalvoju apie savo likusį kontraktą. Vienas dalykas, kurį išmokau žaisdamas geroje komandoje, yra patekimas į atkrintamąsias, o tuomet visi žaidėjai yra geri. Taigi mano tikslas dabar yra tik vienas – patekti į atkrintamąsias“, – mintimis apie artėjantį sezoną dalijosi Ibaka.


Komentarai:
Anonimas
lygtais nuo jo tai priklausytu :D
2016-09-27
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.