Artūras Gudaitis Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Davidas Loganas atakuoja krepšį Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Kšištofas Lavrinovičius bando blokuoti Artūro Gudaičio metimą Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Mindaugo Lukauskio metimas Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Ataką organizuoja Benas Magdenas Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Artūras Gudaitis Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Davidas Loganas atakuoja krepšį Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Kšištofas Lavrinovičius bando blokuoti Artūro Gudaičio metimą Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Mindaugo Lukauskio metimas Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Ataką organizuoja Benas Magdenas Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila

Vilniaus „Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris Tomas Pačėsas po išvargtos pergalės prieš Panevėžio „Lietkabelį“ gyrė buvusius savo auklėtinius.

„Noriu pasveikinti „Lietkabelį“, kurie subūrė puikią komandą. Norėčiau pasveikinti ir mūsų buvusius krepšininkus Kšištofą Lavrinovičių bei Mindaugą Lukauskį, abu sužaidė labai solidžiai ir gerai. Žygis Janavičius taip pat stengėsi“, – sakė strategas.

Specialistas pabrėžė, jog šiandien sostinės ekipa sužaidė prastas rungtynes, o nemažai pagrindinių žaidėjų rungtyniavo žemiau savo galimybių ribos.

„Rungtynių pabaigoje mums pasisekė laimėti atkovotų kamuolių dėka. Žaidėme labai prastas rungtynes, trūksta išpildymo puolime, daug ko trūksta. Šiandien Fisheris buvo labai sutrikęs, Giedraitis ir Gudaitis buvo nenaudojami. Šiandien daug žmonių praėjo šalia rungtynių, to negali būti. Džiaugiuosi už šias rungtynes. Dvikovos pabaigoje viską lėmė viena ataka, vienas sprendimas“, – kalbėjo Pačėsas.

Pačėsas išskyrė solidžiai rungtyniavusio Artūro Jomanto pasirodymą. Pasak stratego, patyręs puolėjas puikiai užpildo komandos žaidime atsiradusias spragas.

„Noriu pagirti Jomantą, jis žaidžia trečias geras rungtynes, gynyboje yra tvirtas pagrindas ir užkamšo daug skylių. Nors jis nepelno daug taškų, bet atkovojo 10 kamuolių“, – sakė „Lietuvos ryto“ vairininkas.

Pačėsas yra nusivylęs geros sportinės formos neįgaunančio Kadji žaidimu bei laukia svaresnio indėlio iš Corey Fisherio. Tiesa, treneris liko patenkintas Drew Gordono kovingumu.

„Kadji šiandien buvo nenaudojamas, jis kol kas nėra formoje, per dvejas rungtynes atkovojo tik du kamuolius, bandome tai spręsti. Gordonas parodė, kad yra reikalingas kovojant dėl atšokusių kamuolių, tuo ir laimėjome rungtynes.

Fisheris mums padės, bet mums trūksta dar vieno įžaidėjo, dar vieno gynėjo. Tas mus labai vargina, nes ir Loganas, ir Gailius turi žaisti ne savo pozicijose. Yra daug sudėtingų momentų, kur negalime išnaudoti privalumų. Turint dar vieną gerą gynėją, mums bus laisviau, Loganas bus antras numeris ir, manau, tas turėtų išsispręsti ir turėtų pagerėti kokybė.

Esu patenkintas legionieriais, kaip kovoja Gordonas, praeitas rungtynes atkovojo 12 kamuolių, šiandien – 9. Jo užduotys ribotos – grumtis po krepšiu, gintis, gali pataikyti ir iš toli, šiandien gal nebuvo ta diena, bet jo charakteris mums labai tenkina“, – dėstė strategas.

Komentarai:
oooooooo
blin, žurnaliūga, jei tu gyvai nesugebi suformuluot normalaus klausimo apie tai kodėl treneris neleidp žaisti Kadji, tai tu tą klausimą užsirašyk ir perskaityk. Jei nemoki normaliai paklaust - paprašyk, kad tą klausimą tau draugas parašytų.

Apsipyko, žaibai skraidžiojo... ple - vaikų darželio auklėtinių klausimas auklėtojai....
2016-09-29
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.