Nuotr.: Facebook
Nuotr. Facebook

Mariaus Grigonio atstovaujama Tenerifės „Iberostar“ (3-0) po trečiosios pergalės iš eilės Ispanijos pirmenybėse pakilo į pirmąją turnyrinės lentelės vietą. Tiesa, be pralaimėjimų žygiuoja dar penkios ekipos, tačiau jos sužaidė mažiau rungtynių.

Šįkart Grigonis buvo tarp geriausių mačo žaidėjų, o jo ekipa namuose be didesnio vargo 96:74 (22:24, 25:19, 24:19, 25:12) sutriuškino Sevilijos „Real Betis“ (1-2).

Lietuvis per 16 minučių pelnė 12 taškų (1/4 dvit., 2/3 trit., 4/4 baudos), sugriebė kamuolį, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 5 pražangas, dukart pažeidė taisykles ir surinko 14 naudingumo balų.

Jo komandoje geriausiai žaidė Davinas White’as, kuris pelnė 28 taškus (5/6 trit., 6 rez. perd.), Rodrigo San Miguelis pridėjo 15 taškų, o po jų rikiuojasi 12 taškų įmetęs Grigonis.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.