Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Pirmąją nesėkmę namuose „Tete-a-Tete Casino-LKL“ pirmenybėse patyrusio Panevėžio „Lietkabelio“ treneris Kazys Maksvytis mano, kad jo auklėtiniai atsipalaidavo.

Prieš tai komanda buvo iškovojusi keturias pergales iš penkių. „Lietkabelio“ padėtį šiose rungtynėse apsunkino įžaidėjo Lorenzo Williamso netektis.

„Viena iš pralaimėjimų priežasčių – atsipalaidavimas. Kita – prieš pat rungtynes iškrito pagrindinis įžaidėjas Williamsas, o Žygimantas Janavičius dar nėra pasiruošęs grįžti po traumos ir rungtyniauti aukščiausiu lygiu. Nebuvome 100 proc. susikoncentravę ir atsidavę.

Nereikia ieškoti pasiteisinimų, pralošėme užtikrintai, labiausiai liūdina, kad savo žiūrovų akivaizdoje. Reikia žiūrėti į kitas rungtynes“, – po mačo sakė strategas.

Tuo metu nugalėjusio Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandos treneris Ramūnas Cvirka pasidžiaugė, jog tai buvo vienos geriausių šio sezono rungtynių.

„Žaidėme nedaug susitikimų, tad manau, kad buvo vienos geresnių rungtynių. Gerai žaidėme ir su „Žalgiriu“, bet šiose sėkmingiau gynėmės. Esu patenkintas, kaip dalinomės kamuoliu, tikrai gerai vaikščiojo kamuolys. Kai reikėjo radome laisvus žmones, ypač centrus, kurie absoliučiai laisvi metė iš po krepšio“, – komentavo Cvirka.

Šiose rungtynėse pasvaliečiai daugiausiai rėmėsi 7 krepšininkais, o kiti trys žaidėjai pasirodė tik epizodiškai. Treneris liko patenkintas, kaip žaidėjai atlaiko krūvį.

„Kol kas komandos branduolys atlaiko tuos iššūkius, svarbu, kad traumų nebūtų. Jaučiasi, kad trūksta krepšininkų, tai pastebime žaidime ir išpildyme, mačo pabaigoje prasideda brokas. Kol kas užtenka jėgų“, – teigė „Pieno žvaigždžių“ vairininkas.

Išsamesnis Maksvyčio komentaras:

Išsamesnis Cvirkos komentaras:

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.